Gemeenschap Amsterdam-Watergraafsmeer

Amsterdam-Watergraafsmeer.jpg

Onze gemeenschap

Amsterdam Watergraafsmeer is een levendige gemeenschap van geïnspireerde mensen die het belangrijk vinden regelmatig samen stil te staan bij wat er belangrijk is in hun leven.

Er is aandacht voor religieus gevoel, mogelijkheid tot het verdiepen en bespreken van levensvragen, de ontmoeting met elkaar staat ook centraal. We leven met elkaar mee in goede en mindere tijden.
Iedere zondagochtend is er eredienst, waar je van harte voor bent uitgenodigd. Verder organiseren we activiteiten gericht op verdieping of ontmoeten.

Dit doen wij

Iedere zondag om half 10 is er eredienst, een moment van bezinning en ontmoeting. Een aantal keer per jaar is er een speciale open huis dienst, maar bij alle andere diensten zijn geïnteresseerden ook van harte welkom. Daarbuiten organiseren we gespreksavonden en is er een jaarlijks orgelconcert. Ook zijn er sociale activiteiten (zoals een schaatsuitje, nieuwjaarsborrel en bbq). De jeugd heeft een belangrijke plaats in de gemeenschap, voor hen zijn er kringavonden en kindererediensten voor gesprekken die aansluiten bij hun levensfase. We zijn actief lid van het Breed Interreligieus Overleg in Amsterdam Oost en nemen met enthousiasme deel aan verschillende interreligieuze en maatschappelijke activiteiten (zoals de Dag van de Dialoog, Preken in Mokum).

 • Eredienst

  Elke zondag
  Vanaf 9:30 uur

 • Adres

  Archimedesweg 97
  1098 JN Amsterdam-Watergraafsmeer

  Route
 • Verhuur

  Wilt u deze locatie huren? Neem contact met ons op voor mogelijkheden en prijzen.

  Stuur een e-mail

Voorganger

 • Peter Kerkhof.jpg Peter Kerkhof Voorganger

  Peter Kerkhof is een jonge voorganger die met humor en verdieping zowel inspireert als samenbindt. Met ambitie voor de toekomst van de gemeenschap stimuleert hij nieuwe initiatieven en is hij nauw betrokken bij de activiteiten die Watergraafsmeer onderneemt met andere organisaties in Amsterdam.

  kerkhof@hetnet.nl