Gemeenschap Zaandam

04a afbeelding.jpg

Plaats van inspiratie voor zingeving en levenskunst


WELKOM OP ONZE SITE

De gemeenschap Zaandam van het ApGen wil graag betrokkenheid tonen en zich verbonden voelen met de samenleving. In een uniek gebouw uit 1860, een rijksmonument, zijn oud en jong betrokken bij een scala van ontmoetingen en activiteiten van verschillende vorm en inhoud. Omdat we geloven dat alle leven uit één oorsprong voortkomt, zijn alle mensen voor ons gelijkwaardig. Dat inspireert ons te zoeken naar wat ons als mensen verbindt. Ons ideaal is om samen in liefde te werken aan meer menswaardigheid in de samenleving: wij willen respect en vrede werkelijkheid laten blijven.


WAT DOEN WIJ

Zingeving en levenskunst, elke zondagmorgen.

Thema Contact Samenkomst, 6x p/jaar op woensdagmorgen.

Culturale, 4x p/jaar op een vrijdagavond.

Maatschappelijke betrokkenheid, op wisselende dagen p/jaar.

Deze ontmoetingen beogen een inspiratiebron voor levenskunst te zijn. Levenskunst die ook in deze tijd nodig is om het eigen leven met al zijn mogelijkheden en beperkingen zinvol inhoud te geven.

 

 • Eredienst

  Elke zondag
  Vanaf 9:30 uur

 • Adres

  Oostzijde 82
  1502 BJ Zaandam

  Route
 • Verhuur

  Wilt u deze locatie huren? Neem contact met ons op voor mogelijkheden en prijzen.

  Stuur een e-mail

Voorganger

 • Jannij.jpg Jannij Landheer-Boers Voorganger

  Mijn naam is Jannij Landheer, voorganger van de gemeenschap Zaandam en daarnaast docent bewegingsonderwijs op het Zaanlands lyceum. Wat ik vooral belangrijk vind is het hebben van aandacht voor de ander. Ik ben nogal een spring in het veld, soms tot vermoeiends toe enthousiast makend. Maar geef daarom ook graag ruimte aan anderen. Voor mij betekent religie vooral ‘verbinden’, dus met elkaar.

  jannij.landheer@gmail.com