Gemeenschap Rotterdam-Prinsenland

Inspirerende ontmoetingen

Wij beleven inspirerende ontmoetingen bij tal van activiteiten voor oud en jong, waaronder een eredienst op de zondagmorgen met zang en muziek, kringgesprekken op donderdag- en vrijdagavond en koorrepetities op de maandagavond. Ook geven wij een interne digitale nieuwsbrief uit waarin activiteiten en relevante informatie betreffende de gemeenschap is opgenomen.

Rotterdam-Prinsenland is één van de twee locaties van het Apostolisch Genootschap in Rotterdam. Onze leden vormen een lerende en vooruitstrevende gemeenschap, die zich kenmerkt door nieuwsgierigheid en diversiteit. In onze diensten en andere samenkomsten werken we aan zinvolle ontmoetingen gericht op persoonlijke groei en ontwikkeling. Liefde is daarbij onze belangrijkste inspiratiebron.

We steunen elkaar in alles wat het leven aan moois en minder moois met zich meebrengt, maar spreken we elkaar ook aan op onze eigen verantwoordelijkheid. Voor wie oprecht zoekt is er veel te vinden. Wij staan open voor de dialoog met mensen van verschillende levensbeschouwing en cultuur. Ons gebouw is beschikbaar voor activiteiten waar de samenleving mooier van wordt.

 • Eredienst

   

   

  Tijdens samenkomsten kan er live uitgezonden worden en/of kunnen er foto- en filmopnames worden gemaakt
 • Adres

  's-Gravenweg 451
  3065 BB Rotterdam

  Route
 • Verhuur

  Wilt u deze locatie huren? Neem contact met ons op voor mogelijkheden en prijzen.

  Stuur een e-mail

Voorganger

 • Lonneke Boltjes Voorganger

  Ik voel me thuis in deze gemeenschap waarin mensen vanuit een religieus-humanistische levensvisie elkaar willen inspireren om liefdevol in het leven te staan. Het helpt mij bij richting geven aan hoe ik mijn leven wil leven vanuit het besef deel te zijn van een groter geheel.
  Het gaat voor mij over groeien in levenskunst en elkaar voeden op het gebied van zingeving. Het gaat over je ten diepste verbonden weten en dat onder andere te kunnen ervaren in nabijheid, troost en delen in geluk. Een mooie gemeenschap met mooie mensen en een mooi ideaal.

  lboltjes@apgen.nl