Gemeenschap Rotterdam-Prinsenland

Inspirerende ontmoetingen

Rotterdam-Prinsenland is één van de twee Rotterdamse gemeenschappen van het Apostolisch Genootschap.
Onze locatie is te vinden aan de 's Gravenweg 451 in Rotterdam.

Op de 1e en 3e zondag van de maand zijn er erediensten waarin inspiratie, nabijheid en verdieping centraal staan. Tijdens deze diensten wordt er gewerkt uit een weekbrief die te vinden is op de website van het genootschap: www.apgen.nl/levenskunst/wekelijkse-inspiratie. Op apgen.nl is ook verdere informatie te vinden. Deze diensten worden ook online uitgezonden en zijn dus ook thuis te volgen.
Op de 2e zondag van de maand is er een keuzemogelijkheid. Er kan aangesloten worden bij een landelijke eredienst, een overdenking of een interactieve samenkomst. Deze samenkomsten zijn online.
De 4e en 5e zondagen worden wisselend ingevuld. Dat kan een gesprek op zondag zijn, een wandeling, een lezing een districtsdienst of een andere activiteit.

Op maandagvond is er koorrepetitie voor een gemengd koor dat meerstemmig zingt en begeleid wordt door een organist of pianist. Dit koor heeft een belangrijk aandeel aan de erediensten op de 1e en 3e zondag.

Op vrijdagavond zijn er kringsamenkomsten voor jeugd tot 15 jaar.

Er wordt 1x per 2 maanden een interne digitale nieuwsbrief, de Gazet, uitgegeven waarin activiteiten en relevante informatie over de gemeenschap staan.

In onze samenkomsten is er aandacht voor zinvolle ontmoetingen en er is een grote betrokkenheid bij elkaar.
Liefde is daarbij een belangrijke inspiratiebron.

Voor wie oprecht zoekt is er veel te vinden. We staan open voor dialoog met mensen vanverschillende levensbeschouwing en cultuur.

 • Eredienst

   

   

  Tijdens samenkomsten kan er live uitgezonden worden en/of kunnen er foto- en filmopnames worden gemaakt
 • Adres

  's-Gravenweg 451
  3065 BB Rotterdam

  Route
 • Verhuur

  Wilt u deze locatie huren? Neem contact met ons op voor mogelijkheden en prijzen.

  Stuur een e-mail

Voorganger