Gemeenschap IJmuiden

Een warme en betrokken gemeenschap

Het Apostolisch Genootschap in IJmuiden is een vitale en warme gemeenschap. Onze 85 leden,  voelen zich verantwoordelijk voor elkaar en voor de samenleving. In onze diensten en andere bijeenkomsten vinden we inspiratie en denken we na over hoe we invulling willen geven aan ons leven. Daarbij is muziek en zang heel belangrijk. Wij steunen elkaar bij het vinden van onze eigen weg, bij verdriet en verlies en ook bij de goede en mooie momenten in het leven. We stellen ons gebouw graag open voor activiteiten waar de samenleving mooier van wordt en zoeken de dialoog met mensen van verschillende levensbeschouwingen en culturen. We vinden het belangrijk om het leven te vieren!

Corona-maatregelen

We mogen elkaar vanaf 5 juli weer ontmoeten! De versoepeling maakt het mogelijk om voorzichtig, anderhalve meter afstand houdend en andere maatregelen, weer samen te komen met een beperkte groep.

We voelen ons verantwoordelijk voor de gezondheid van elkaar, zusters, broeders en jongeren en nemen vanuit onze maatschappelijke verantwoordelijkheid de benodigde maatregelen om verspreiding van het virus te voorkomen. Daarom hebben we afgesproken om vanaf 1 juli samenkomsten met maximaal veertig deelnemers bij wijze van proef weer mogelijk te maken. Als dit goed verloopt, kunnen we daarna kijken of het mogelijk is om met grotere groepen samen te komen

We vragen u dan ook om, voorafgaande aan elke zondag, aan te geven of u van plan bent om de eredienst te bezoeken. U kunt dit bevestigen via https://ijmuidenapgen.boekeenbezoek.nl

 • Eredienst

  Elke zondag
  Vanaf 09:30 uur

 • Adres

  Doorneberglaan 29
  1974 ND IJmuiden

  Route
 • Verhuur

  Wilt u deze locatie huren? Neem contact met ons op voor mogelijkheden en prijzen.

  Stuur een e-mail

 

 

 

 

We mogen elkaar weer zien! We verheugen ons om ook samen weer de eredienst te beleven. 

 • R.Geersema Voorganger

  Wij geloven dat alle leven uit één oorsprong voortkomt en dat elk mens gelijkwaardig is. Vanuit dit geloof wil ik in de ontmoeting met de ander blijven zoeken naar wat ons verbindt. Als voorganger wil ik een bruggenbouwer zijn, een vriend die je in alle omstandigheden nabij is en inhoud geven aan ons ideaal: in liefde werken aan een menswaardige wereld.

  rgeersema@apgen.nl