Online ontmoetingen

Landelijke eredienst

Elke 2e zondag van de maand van 10.00 tot 11.00 uur nemen we je live mee vanuit een van de gebouwen van het Apostolisch Genootschap. In deze online landelijke eredienst met apostolische rituelen staat het thema van de weekbrief / wekelijkse inspiratie centraal.

Ga naar de landelijke eredienst van deze maand

Heb je de uitzending gemist? Je kunt de landelijke eredienst terugkijken tot de daaropvolgende, maandelijkse samenkomst.

Voor slechthorenden komt elke 3e zondag van de maand de Nederlands ondertitelde versie van de landelijke eredienst online. Elke 4e zondag van de maand komt de Engels ondertitelde versie online. Beide versies zijn via dezelfde YouTube-link te bekijken.

Landelijke overdenking

Elke 2e zondag van de maand van 10.00 tot 11.00 uur nemen we je mee in een overdenking vanaf een originele locatie ergens in het land. Bij deze online overdenking staat het thema van de weekbrief / wekelijkse inspiratie centraal.

Ga naar de landelijke overdenking van deze maand

Heb je de uitzending gemist? Je kunt recente landelijke overdenkingen terugkijken via YouTube.

Voor slechthorenden komt elke 3e zondag van de maand de Nederlands ondertitelde versie van de landelijke overdenking online. Elke 4e zondag van de maand komt de Engels ondertitelde versie online. Beide versies zijn via dezelfde YouTube-link te bekijken.

Interactieve samenkomst

Elke 2e zondag van de maand van 10.00 tot 11.00 uur is er een live online interactieve samenkomst waar we samen ingaan op het thema van de weekbrief / wekelijkse inspiratie.

Ga naar de interactieve samenkomst van deze maand

De interactieve samenkomst is alleen live te volgen. Je kunt de uitzendingen dus niet terugkijken.

Kinderinspiratiedienst

Kinderinspiratiedienst

Twee keer per jaar is er een kinderinspiratiedienst: een speciale ontmoeting voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar. We organiseren deze samenkomst in een van de gebouwen van het Apostolisch Genootschap. Het is ook mogelijk online aan te sluiten.

De kinderinspiratiedienst bevat verschillende interactieve werkvormen en heeft elke keer een ander actueel thema.

Ga naar de laatste kinderinspiratiedienst