Hengelo

Gemeenschap Hengelo

Het Apostolisch Genootschap in Hengelo is een gemeenschap van 227 leden waarvan 28 jongeren. In onze gemeenschap willen wij, generatie breed, een plaats bieden voor zingeving en ontmoeting. Tijdens onze diensten en andere samenkomsten willen we nadenken en met elkaar in gesprek gaan hoe wij willen leven, dit in verbinding met onze medemens en onze omgeving. Daar willen we ook onze inspiratie in vinden. Ontmoeting is een belangrijke pijler voor onze gemeenschap. We voelen ons verbonden met elkaar en willen elkaar nabij zijn op de kruispunten van het leven. Vanwege de maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus zijn er voorlopig geen erediensten en andere samenkomsten.

Dit doen wij

Wekelijks houden we op zondag een dienst waarin we elkaar handvatten willen geven voor de levensvragen die op een ieders pad komen. De erediensten vieren we met elkaar waarbij de diverse koren dit ondersteunen.

Ook proberen we praktische invulling te geven aan ontmoeting en verdieping. Tijdens de plaatselijke voorbereidingen worden broeders en zusters en jonge mensen uitgenodigd mee te denken over de invulling van de eredienst. Broeders en zusters die niet meer in de dienst kunnen komen worden door de aandachtsgroep bezocht. Vanuit de kring van geestelijk verzorgers onderhouden en versterken we verbinding met de gemeenschap door middel van thuisgesprekken.

 

 • Eredienst

  Elke zondag
  Vanaf 09:30 uur

 • Adres

  Dennenbosweg 94
  7556 CK Hengelo

  Route
 • Verhuur

  Wilt u deze locatie huren? Neem contact met ons op voor mogelijkheden en prijzen.

  Stuur een e-mail

Voorgangers