Beste bezoeker, helaas werken een paar onderdelen van de website (zoeken en activiteitenoverzicht) tijdelijk niet naar behoren. Aan een oplossing wordt hard gewerkt. Excuses voor het ongemak!

apgen-activiteiten-lezing-christa-de-wit.jpg
Terug naar activiteitenoverzicht
8 december 2019

Adventlezing

Nieuwegein

apgen-activiteiten-lezing-christa-de-wit.jpg

In de periode rond Kerst en Oud en Nieuw keren we naar binnen.

Letterlijk: lekker in ons huis met extra sfeerverlichting en lange gezellige avonden. Maar ook naar binnen bij onszelf. Wat kom ik tegen? Hoe ga ik daar mee om? Hoe vind ik rust en vooral: hoe kom ik bij de ruimte in mezelf waar de liefde te vinden is?

Raak in de kerstsfeer en kom luisteren naar de lezing van Christa de Wit! De lezing wordt muzikaal ondersteund door o.a. Capella Nieuwegein.

Over Christa

Christa de Wit (50) is getrouwd met Edwin en moeder van twee volwassen kinderen. Met plezier runt ze haar eigen kledingreparatie-atelier. Christa denkt graag na over zichzelf en het leven. Ze is nieuwsgierig naar de innerlijke processen die aan de basis liggen van haar handelen.

Bovendien is ze bereid om die processen bij zichzelf te onderzoeken om daarna vanuit inzicht keuzes te maken. Verder schrijft ze met veel genoegen een column voor het blad VANDAAG en is ze bezig met het schrijven van haar boek over stilte.

Waar en wanneer?

Dag
zondag 8 december 2019
Tijd
10:30 uur
Locatie
Apostolisch Genootschap - Nijpelsplantsoen 370, Nieuwegein