Gemeenschap Nieuwegein

Nieuwegein.jpg

Onze gemeenschap

Het Apostolisch Genootschap in Nieuwegein is een hechte gemeenschap. Onze ruim 250 leden – volwassenen, jongeren en kinderen - voelen zich verantwoordelijk voor elkaar en mede verantwoordelijk voor de samenleving. In onze diensten en andere bijeenkomsten bezinnen we ons op onze plaats in de maatschappij en als deel van de schepping. Hier vinden we inspiratie en denken we na over hoe we ons leven willen leven.

Wij steunen elkaar bij de opvoeding en het vinden van onze eigen weg. We zijn elkaar nabij bij vreugdevolle momenten en bij verdriet en verlies. En we vinden het belangrijk om het leven samen te vieren! Wij gaan graag in dialoog met mensen van verschillende cultuur en levensbeschouwing.

Dit doen wij

Wij zijn lid van het pastores convent, waarin periodiek met andere voorgangers in Nieuwegein van gedachten wordt gewisseld. Wij organiseren enkele malen per jaar een orgelconcert, dat vrij toegankelijk is (zie aankondiging in De Molenkruier). Naast de traditionele dienst is er ongeveer eenmaal per maand een interactieve gesprekssamenkomst. Loop op zondagochtend gerust binnen, onze samenkomst begint om half tien. Je bent hartelijk welkom.

 • Eredienst

  Elke zondag
  Vanaf uur

 • Adres

  Nijpelsplantsoen 370
  3431SX Nieuwegein

  Route
 • Verhuur

  Wilt u deze locatie huren? Neem contact met ons op voor mogelijkheden en prijzen.

Voorganger