Gemeenschap Nieuwegein

Onze gemeenschap

Het Apostolisch Genootschap in Nieuwegein is een warme gemeenschap met ruim 250 leden – volwassenen, jongeren en kinderen. In verschillende ontmoetingsvormen bezinnen we ons op levensvragen, onze plaats in de maatschappij en als deel van de schepping. Hier vinden we inspiratie en denken we na over hoe we ons leven willen leven. We zijn elkaar nabij bij vreugdevolle momenten en bij verdriet en verlies. En we vinden het belangrijk om het leven samen te vieren! Wij gaan graag in dialoog met mensen van verschillende cultuur en levensbeschouwing.

Dit doen wij

Naast de erediensten die elke zondag om 9.30 uur worden gehouden is er circa 10 keer per jaar op datzelfde tijdstip een interactieve samenkomst over verschillende thema’s. In deze gespreksvorm gaan we graag samen met jou op zoek. Niet persé om een sluitend antwoord te vinden, maar wellicht wel om met vernieuwd perspectief je eigenheid te waarderen!

Tenslotte is er een lezingenserie “Zinnig op Zondag”. Deze inspirerende lezingen vinden een aantal malen per jaar plaats op zondagen om 11.30 uur.

De interactieve samenkomsten en inspirerende lezingen worden aangekondigd op facebook.com/ApgenInspires.

Loop gerust binnen. Je bent hartelijk welkom.

In regionaal verband werken we veel samen met de gemeenschappen Zeist en Utrecht.

 • Eredienst

  Elke zondag
  Vanaf 09:30 uur

  Tijdens samenkomsten kan er live uitgezonden worden en/of kunnen er foto- en filmopnames worden gemaakt
 • Adres

  Nijpelsplantsoen 370
  3431 SX Nieuwegein

  Route
 • Verhuur

  Wilt u deze locatie huren? Neem contact met ons op voor mogelijkheden en prijzen.

  Stuur een e-mail

Voorganger