Gemeenschap Utrecht

Onze gemeenschap

Het Apostolisch Genootschap in Utrecht is een actieve gemeenschap met ruim 400 leden. We ontmoeten elkaar op zondagochtend, waar muziek een belangrijk aandeel heeft. Door de week zijn er diverse gespreks- en/of andere ontmoetingsmomenten. In een ontspannen sfeer bezinnen we ons op het mysterie van het leven en onze plaats in de samenleving. We willen elkaar in alle levensomstandigheden – bij verdriet én bij vreugde – nabij zijn. Je bent van harte welkom om kennis te maken.

Dit doen wij

De maatschappelijke betrokkenheid van de leden van onze gemeenschap is groot. Dit uit zich onder meer in vrijwilligerswerk op velerlei gebied waaronder natuur- en milieubescherming en rechten van kinderen. Jaarlijks zijn we betrokken bij of participeren we in de Geluksroute, de 4/5 mei viering en de Week van de Dialoog. Door de centrale ligging van onze plaats van samenkomst wordt deze voor diverse maatschappelijke (landelijke) activiteiten gebruikt.

 • Eredienst

  Op elke zondag vind om 9:30 de eredienst plaatst in het gebouw.

  U bent van harte welkom

 • Adres

  Azielaan 155
  3526SG Utrecht

  Route
 • Verhuur

  Wilt u deze locatie huren? Neem contact met ons op voor mogelijkheden en prijzen.

Voorgangers

 • Berry Dwarswaard Voorganger

  In mijn dagelijks werk ben ik medisch product specialist. Sinds oktober 2013 ben ik voorganger. Een bijzondere plek, waar je velen nabij mag zijn. Het geeft me energie en verdieping te mogen delen in levenservaring en zingeving. Als voorganger verzorg je regelmatig op zondagochtend de eredienst en maak je deel uit van de kring van geestelijk verzorgers.

   

  Bdwarswaard@hotmail.com
 • I. van Leusden-Willemse Voorganger

  In het dagelijks leven ben ik echtgenote, moeder en advocaat. Sinds maart 2016 mag ik daarnaast de plaats van Voorganger invullen. Een grote, mooie verantwoordelijkheid. Er zijn heel veel mensen die zin en inhoud aan hun leven willen geven. Tijdens onze samenkomsten delen we gevoelens en ervaringen en bezinnen wij ons op onze levenshouding. Daar wil ik mijn bijdrage aan leveren en investeren in het op een eigentijdse wijze vorm geven van een plek voor zingeving (www.vindhetantwoordinjezelf.nl).

  ivanleusden@ziggo.nl