Vanaf 1 juli starten we voorzichtig weer met erediensten en andere samenkomsten. Daarbij houden we rekening met de coronamaatregelen. Voor meer informatie zie apgen.nl/coronavirus.

Gemeenschap Zeist

Onze positieve levensinstelling

Het Apostolisch Genootschap Zeist is verhuisd naar Austerlitz. Wij zijn een betrokken en vrijzinnige geloofsgemeenschap, waar ontmoeting en zingeving centraal staan. We geloven dat het leven en de oorsprong ervan een mysterie zijn en zien elk mens als gelijkwaardig, omdat iedereen uit datzelfde leven voortkomt. De gemeenschap telt rond de 80 leden. Er is ruimte voor ieders eigenheid, in verbondenheid met elkaar. Met een praktische, positieve levensinstelling willen we bijdragen aan een menswaardiger wereld.

We ontmoeten elkaar onder meer zondagochtend tijdens de eredienst. Daar doen we vanuit een religieus- humanistisch perspectief inspiratie op, komen we tot rust, worden we bemoedigd en staan we met elkaar stil bij hoe we zin en inhoud aan het leven kunnen geven. Soms organiseren we lezingen of andersoortige activiteiten rond zingeving samen met de wijk.

 • Eredienst

  De diensten beginnen normaal gesproken om 9.30 uur.

  Voorlopig zullen alle diensten digitaal plaatsvinden. 

  Vanaf de maand september zal dit veranderen. Zodra de datum bekend is, zullen we dit op de website aanpassen.

   

 • Adres

  Oude Postweg 137
  3711 AE Austerlitz

  Route
 • Het Lokaal

  Wij komen samen in Het Lokaal (Austerlitz). Dit gebouw is niet in eigendom. Voor eventuele huur kunt u contact opnemen met trefpunt@dorphuis-austerlitz.nl.

Reserveren voor de Eredienst

U kunt hier reserveren voor de eredienst.

Zodra dit mogelijk is, zullen we dit aangeven op de website en wordt dit blok groen.

Voorgangers

 • Michel Post Voorganger

  Compassie, duurzaamheid en solidariteit zijn 'apostolische' waarden die mens en maatschappij goed kunnen gebruiken. Daar zet ik me met overtuiging voor in. 

  voorgangers@gemeenschapzeist.nl
 • Annemiek Mellink Voorganger

  In memoriam - 11 november 2019