Gemeenschap Zeist

Onze positieve levensinstelling

Het Apostolisch Genootschap Zeist is verhuisd naar Austerlitz. Wij zijn een betrokken en vrijzinnige geloofsgemeenschap, waar ontmoeting en zingeving centraal staan. We geloven dat het leven en de oorsprong ervan een mysterie zijn en zien elk mens als gelijkwaardig, omdat iedereen uit datzelfde leven voortkomt. De gemeenschap telt rond de 80 leden. Er is ruimte voor ieders eigenheid, in verbondenheid met elkaar. Met een praktische, positieve levensinstelling willen we bijdragen aan een menswaardiger wereld.

We ontmoeten elkaar onder meer zondagochtend tijdens de eredienst. Daar doen we vanuit een religieus-humanistisch perspectief inspiratie op, komen we tot rust, worden we bemoedigd en staan we met elkaar stil bij hoe we zin en inhoud aan het leven kunnen geven. Soms organiseren we lezingen of andersoortige activiteiten rond zingeving samen met de wijk.

 • Eredienst

  De diensten beginnen normaal gesproken om 9.30 uur.

  Vanaf de 20 september kunt u zich inschrijven voor de eredienst. Vanwege het corona virus en de bijbehorende maatregelen, kunt u de eredienst alleen bezoeken na inschrijving en als u een bevestiging heeft ontvangen.

  Tijdens samenkomsten kan er live uitgezonden worden en/of kunnen er foto- en filmopnames worden gemaakt
 • Adres

  Schoolweg 2
  3711 BP Austerlitz

  Route
 • Dorpshuis ’t Trefpunt

  Nadat wij bijna een jaar in Het Lokaal zijn samengekomen is het nu tijd om over te stappen naar het verbouwde Dorpshuis van Austerlitz.

  Dit gebouw is niet in eigendom. Voor eventuele huur kunt u contact opnemen met trefpunt@dorpshuis-austerlitz.nl.

Reserveren voor de Eredienst

U kunt hier reserveren voor de eredienst.