Gemeenschap Lemmer

Onze gemeenschap

Het Apostolisch Genootschap in Lemmer vormt samen een gemeenschap waar mensen zich verbonden voelen met schepping. Werken aan meer menswaardigheid gaat niet alleen over onze medemens maar ook over jezelf. In onze erediensten en andere (jeugd) bijeenkomsten ontmoeten we elkaar, verdiepen we ons in antwoorden op levensvragen, raken we geïnspireerd en willen we elkaar nabij zijn. Wij zoeken de dialoog met verschillende levensbeschouwingen in onze omgeving. Wij stellen ons gebouw graag open voor activiteiten waar de samenleving mooier van wordt.

Dit doen wij

We hebben wekelijks erediensten. Bent u geinteresseerd in onze samenkomsten, neem dan contact op via onderstaand emailadres. 

Maandelijks kan een ieder meedenken in de voorbereiding hoe aan de eredienst vorm en inhoud te geven. Onze jeugd komt wekelijks bij elkaar en vormt een hechte groep waar zij in spel en gesprek bezig zijn met de wereld om hen heen. Tevens is er maandelijks, parallel aan de eredienst, een kindereredienst voor de leeftijdsgroep 6-15 jaar.

Samen met een aantal Lemster geloofsgemeenschappen vormen we platvorm ‘Geloven in Lemmer’  met als doel samen op te trekken om dienstbaar te zijn voor onze omgeving en om van elkaar te leren.

Wekelijkse mailing ontvangen? 

Elke zaterdagavond versturen we naar al onze leden de wekelijkse mededelingen en activiteiten. Wilt u deze ook ontvangen? Voeg uw naam en mailadres hier in.

 • Eredienst

  Er is elke zondag 1e, 2e en 4e zondag van de maand een samenkomst in Lemmer. 
  De 3e zondag van de maand is er een landelijke, online eredienst. 

 • Adres

  Gerben Bootsmastraat 51
  8531 EN Lemmer

  Route
 • Verhuur

  Wilt u deze locatie huren? Neem contact met ons op voor mogelijkheden en prijzen.

  Stuur een e-mail

Voorganger

 • Marlies Orsel - van Dam Voorganger

  In de gemeenschap willen we elkaar nabij zijn in vreugdevolle en verdrietige momenten. Een plaats creëren waar een ieder welkom is en waar we elkaar willen inspireren tot leven vanuit onbevangen liefde. 

  lemmer@apgen.nl