Vanaf 1 juli starten we voorzichtig weer met erediensten en andere samenkomsten. Daarbij houden we rekening met de coronamaatregelen. Voor meer informatie zie apgen.nl/coronavirus.

Gemeenschap Lemmer

Onze gemeenschap

Het Apostolisch Genootschap in Lemmer vormt samen een gemeenschap waar mensen zich verbonden voelen met schepping. Werken aan meer menswaardigheid gaat niet alleen over onze medemens maar ook over jezelf. In onze erediensten en andere (jeugd) bijeenkomsten ontmoeten we elkaar, verdiepen we ons in antwoorden op levensvragen, raken we geïnspireerd en willen we elkaar nabij zijn. Wij zoeken de dialoog met verschillende levensbeschouwingen in onze omgeving. Wij stellen ons gebouw graag open voor activiteiten waar de samenleving mooier van wordt.

Dit doen wij

Onze erediensten vinden wekelijks plaats. Maandelijks kan een ieder meedenken in de voorbereiding hoe aan de eredienst vorm en inhoud te geven. Onze jeugd komt wekelijks bij elkaar en vormt een hechte groep waar zij in spel en gesprek bezig zijn met de wereld om hen heen. Tevens is er maandelijks, parallel aan de eredienst, een kindereredienst voor de leeftijdsgroep 6-15 jaar.

Samen met een aantal Lemster geloofsgemeenschappen vormen we platvorm ‘Geloven in Lemmer’  met als doel samen op te trekken om dienstbaar te zijn voor onze omgeving en om van elkaar te leren.

Wekelijkse mailing ontvangen? 

Elke zaterdagavond versturen we naar al onze leden de wekelijkse mededelingen en activiteiten. Wilt u deze ook ontvangen? Voeg uw naam en mailadres hier in.

 • Eredienst

  Elke zondag
  Vanaf 09:30 uur

 • Adres

  Gerben Bootsmastraat 51
  8531 EN Lemmer

  Route
 • Verhuur

  Wilt u deze locatie huren? Neem contact met ons op voor mogelijkheden en prijzen.

  Stuur een e-mail

Voorganger

 • Anton Lip Voorganger

  Wij, als Apostolisch Genootschap, willen zichtbaar en met toegevoegde waarde deel uitmaken van de plaatselijke leefgemeenschap. In het besef dat een ieder het verschil kan maken door de goede dingen te doen, ook als een ander het niet ziet.

  lemmer@apgen.nl
 • Marlies Orsel - van Dam Voorganger

  In de gemeenschap willen we elkaar nabij zijn in vreugdevolle en verdrietige momenten. Een plaats creëren waar een ieder welkom is en waar we elkaar willen inspireren tot leven vanuit onbevangen liefde. 

  lemmer@apgen.nl