Terug naar activiteitenoverzicht
19 juni 2021

Minder stress in 7 sessies

Het fijne toelaten

Mindfulness is hip en happening op dit moment. Je kunt mindful je hond uitlaten, mindful fietsen, mindful eten en mindful lopen. Mindfulness wordt ingezet binnen het onderwijs, bij defensie, bij de politie en in ziekenhuizen. Maar wat is het nu eigenlijk? En wat is het niet? Heeft iedereen er wat aan, of gaat dat weer te ver?

Training 6:
Al die kleine, fijne cadeautjes die we op een dag krijgen. Zie je ze? Voel je ze? Eerlijk gezegd is het heel makkelijk om voorbij te gaan aan de kleine dingen waar we dankbaar voor kunnen zijn. Terwijl het juist zo goed is voor jezelf én anderen—het is de meest directe weg naar geluk. Leer in deze zesde sessie om te vertragen en goed te kijken. Laat het fijne toe, koester die prettige gevoelens!

Tijdens deze mindfulnesstrainingen voor jongeren neemt Eric Oostdijk je mee naar de kern van mindfulness: ontdekken dat ons lichaam en onze mind direct op elkaar inwerken. Je leert bijvoorbeeld dat wij onze gedachten niet zijn, hoe we minder snel afgeleid worden door social media en anders om kunnen gaan met onze smartphones. De trainingen zijn to-the-point, met beide voeten op de grond en toepasbaar. Niet zweven, maar juist landen op de plek waar jij bent.

Dit is de laatste online sessie, verder komt er nog een fysieke dag. Sluit aan bij allebei, of alleen bij de sessie(s) die jou het meeste aanspreekt!

Wanneer?

Datum: Zaterdag 19 juni van 9.30 tot 11.00 uur. De fysieke dag is op zaterdag 3 juli van 10.00 uur tot 17.00 uur (onder voorbehoud corona maatregelen). Locatie wordt nader bepaald.


Eric Oostdijk is mindfulness trainer voor o.a. studenten. Daarnaast is hij docent en vertrouwenspersoon binnen het HBO.

Hoe kun je meedoen?

Je kunt op de volgende manieren deelnemen aan de live Zoom-meetings:

Direct via de link:
https://zoom.us/j/94499914021?pwd=QkV0YkdEdWx5ME54SXBXaVBxOCtwdz09

Of via de app:
Meeting ID: 944 9991 4021
Passcode: 210997

Op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze speciale nieuwsbrief voor jongeren. Welkom bij de club!

Abonneer op nieuwsbrief jongeren

Registratie is verlopen.

Waar en wanneer?

Dag
zaterdag 19 juni 2021 - zaterdag 19 juni 2021
Tijd
9:30 - 11:00 uur
Locatie
Het fijne toelaten
Contactpersoon
Ellen La Brijn via elabrijn@apgen.nl