Terug naar activiteitenoverzicht
8 maart 2021

iederal: leven in balans

Online via Zoom

Altijd druk, druk, druk. Waarmee eigenlijk? In deze digitale ontdekkingsreeks om je los van de waan van de dag. Je ontdekt wat echt belangrijk is voor jou. En waaraan je aandacht wil geven. Je investeert en laat los. Je kiest je eigen pad.

Van 20.00 - 21.30 uur, voor jongeren van 15 tot 30 jaar.

Let op: dit event bestaat uit 3 avonden (8 maart, 15 maart en 22 maart).

  • Thema 1 Jouw kompas: je eigen pad kiezen
  • Thema 2 Werk aan de weg: wat geef je aandacht?
  • Thema 3 Ontspannen verder: investeren en loslaten

In drie bijeenkomsten ga je met verschillende opdrachten en werkvormen aan de slag. Soms individueel, soms in twee- of drietallen en soms met de hele groep. We ontmoeten elkaar via Zoom. We delen ervaringen en gedachten met elkaar. Want hoewel het leven een persoonlijke zoektocht is, kunnen we elkaar als reisgenoten inspireren, bemoedigen of troosten.

Praktisch

Je ontvangt een werkboek met opdrachten thuisgestuurd. Daarom is het nodig dat je je voor dit event aanmeldt via de deze pagina.

iederal is een initiatief van het Apostolisch Genootschap. iederal biedt een breed en gevarieerd programma op het gebied van zingeving. Van interactieve lezingen, natuurevenementen, kunst- en muziekbelevingen tot gespreksdiners. Overal in het land.

Waar en wanneer?

Dag
maandag 8 maart 2021 - maandag 8 maart 2021
Tijd
20:00 - 21:30 uur
Locatie
Online via Zoom

Meld je hier aan

iederal leven in balans voor jongeren

Vul onderstaande velden in en het werkboek valt bij jou op de mat. Ook sturen we je van tevoren een mailtje met de Zoom-link.