Terug naar activiteitenoverzicht
22 mei 2021

Minder stress in 7 sessies

Bewegen met aandacht + een stapje terug doen

Mindfulness is hip en happening op dit moment. Je kunt mindful je hond uitlaten, mindful fietsen, mindful eten en mindful lopen. Mindfulness wordt ingezet binnen het onderwijs, bij defensie, bij de politie en in ziekenhuizen. Maar wat is het nu eigenlijk? En wat is het niet? Heeft iedereen er wat aan, of gaat dat weer te ver?

Training 4:
Dat ‘mindful hond uitlaten’ klinkt natuurlijk grappig. Maar hoe bewust beweeg jij nog? In de scherm-cultuur van tegenwoordig zitten en swipen we vooral veel en is bewegen naar de achtergrond geschoven. Wat nou als je zelf in beweging komt en je gedachtenstroom juist pauzeert? Wat nou als je in tijden van drukte een (letterlijk) stapje terug doet? Probeer het eens in deze vierde sessie!

Tijdens deze mindfulnesstrainingen voor jongeren neemt Eric Oostdijk je mee naar de kern van mindfulness: ontdekken dat ons lichaam en onze mind direct op elkaar inwerken. Je leert bijvoorbeeld dat wij onze gedachten niet zijn, hoe we minder snel afgeleid worden door social media en anders om kunnen gaan met onze smartphones. De trainingen zijn to-the-point, met beide voeten op de grond en toepasbaar. Niet zweven, maar juist landen op de plek waar jij bent.

Er zijn nog 3 online sessies en 1 fysieke dag. Sluit aan bij allemaal, of alleen bij de sessie(s) die jou het meeste aanspreekt!

Wanneer?

Data: Zaterdagen 22 mei, 5 juni en 19 juni van 9.30 tot 11.00 uur. De fysieke dag is op zaterdag 3 juli van 10.00 uur tot 17.00 uur (onder voorbehoud corona maatregelen). Locatie wordt nader bepaald.


Eric Oostdijk is mindfulness trainer voor o.a. studenten. Daarnaast is hij docent en vertrouwenspersoon binnen het HBO.

Hoe kun je meedoen?

Je kunt op de volgende manieren deelnemen aan de live Zoom-meetings:

Direct via de link:
https://zoom.us/j/94499914021?pwd=QkV0YkdEdWx5ME54SXBXaVBxOCtwdz09

Of via de app:
Meeting ID: 944 9991 4021
Passcode: 210997

Op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze speciale nieuwsbrief voor jongeren. Welkom bij de club!

Abonneer op nieuwsbrief jongeren

Waar en wanneer?

Dag
zaterdag 22 mei 2021 - zaterdag 22 mei 2021
Tijd
9:30 - 11:00 uur
Locatie
Bewegen met aandacht + een stapje terug doen
Contactpersoon
Ellen La Brijn via elabrijn@apgen.nl