Terug naar activiteitenoverzicht
8 mei 2021

Minder stress in 7 sessies

Hier en nu aanwezig zijn

Mindfulness is hip en happening op dit moment. Je kunt mindful je hond uitlaten, mindful fietsen, mindful eten en mindful lopen. Mindfulness wordt ingezet binnen het onderwijs, bij defensie, bij de politie en in ziekenhuizen. Maar wat is het nu eigenlijk? En wat is het niet? Heeft iedereen er wat aan, of gaat dat weer te ver?

Training 3:
Wat zijn je plannen voor morgen? En komend weekend? Of ben je nog bezig met vorig weekend? Vaak gaan onze gedachtes over wat er is geweest of nog gaat komen. Zo is de kans groot dat je een deel van je leven ‘mist’. In deze derde sessie leer je om uit de automatische piloot te stappen en meer in het moment te zijn. En om weer te genieten van wat prettig is.

Tijdens deze mindfulnesstrainingen voor jongeren neemt Eric Oostdijk je mee naar de kern van mindfulness: ontdekken dat ons lichaam en onze mind direct op elkaar inwerken. Je leert bijvoorbeeld dat wij onze gedachten niet zijn, hoe we minder snel afgeleid worden door social media en anders om kunnen gaan met onze smartphones. De trainingen zijn to-the-point, met beide voeten op de grond en toepasbaar. Niet zweven, maar juist landen op de plek waar jij bent.

Er zijn nog 4 online sessies en 1 fysieke dag. Sluit aan bij allemaal, of alleen bij de sessie(s) die jou het meeste aanspreekt!

Wanneer?

Data: Zaterdagen 8 mei, 22 mei, 5 juni en 19 juni van 9.30 tot 11.00 uur. De fysieke dag is op zaterdag 3 juli van 10.00 uur tot 17.00 uur (onder voorbehoud corona maatregelen). Locatie wordt nader bepaald.


Eric Oostdijk is mindfulness trainer voor o.a. studenten. Daarnaast is hij docent en vertrouwenspersoon binnen het HBO.

Hoe kun je meedoen?

Je kunt op de volgende manieren deelnemen aan de live Zoom-meetings:

Direct via de link:
https://zoom.us/j/94499914021?pwd=QkV0YkdEdWx5ME54SXBXaVBxOCtwdz09

Of via de app:
Meeting ID: 944 9991 4021
Passcode: 210997

Op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze speciale nieuwsbrief voor jongeren. Welkom bij de club!

Abonneer op nieuwsbrief jongeren

Waar en wanneer?

Datum
zaterdag 8 mei 2021
Tijd
9:30 - 11:00 uur
Locatie
Hier en nu aanwezig zijn
Contactpersoon
Ellen La Brijn via elabrijn@apgen.nl