Terug naar activiteitenoverzicht
3 november 2021

Workshop kerstwijding 'Creativiteit'

Online

Workshop ‘Creativiteit’ door Carla de Waal

Tijdens deze workshop verzamel je concrete ideeën om delen van de kerstwijding op een eigen manier in te vullen. Welke ideeën dat zijn, ga je met elkaar bedenken en uitwerken.

Creativiteit heeft vooral te maken met lef en inspiratie. Probeer dingen gewoon uit. Lukt het niet? Probeer het dan nog een keer. Iedereen is creatief, daar hoef je geen kunstenaar voor te zijn.

We zijn als mensen sterk georiënteerd vanuit de linkerhersenhelft (taal, analytisch vermogen, logica). In deze workshop gaan we het rechterbrein activeren (associëren, out-of-the-box-denken en verbeelding stimuleren). Walt Disney kwam tot de meest bijzondere ideeën door in zichzelf de dromer, de realist en de criticus aan het woord te laten.

Welke vormen zijn er te bedenken om een gedicht voor te dragen? Of om het kerstverhaal aan te bieden? Welke variaties zijn er te bedenken voor het voordragen van een tekst? Allemaal vragen waarop we samen antwoorden gaan formuleren.


Carla de Waal
is trainer, ondernemer, spreker en coach. Ze is gericht op multicultureel samenwerken, toekomstgericht werken en een groei-mindset. Carla is creatief, nuchter en doelgericht.

 

 

Waar en wanneer?

Datum
woensdag 3 november 2021
Tijd
19:30 - 21:00 uur
Locatie
Online