Terug naar activiteitenoverzicht
10 oktober 2021

Regenboogviering 'samen zijn'

Purmerend

Zondag 10 oktober om 10:00 uur is er regenboogviering in Purmerend. Het thema is: ‘Samen zijn’.

Na het succes van de vorige keer besloten stichting ReR Purmerend en het Apostolisch Genootschap wederom te zorgen voor een viering met interactie waarin verbinding centraal staat. Een viering die het hart raakt, waarin iedereen mag zijn wie hij is. Met echte verhalen van echte mensen, met gedichten, muziek en zang (ook samen zingen als je wilt).
Eén van de vragen die wordt besproken is: Hoe kun je vrij jezelf zijn in de maatschappij? En hoe kunnen we elkaar daarbij steunen? Angst om alleen te staan, er niet bij te horen … het kan je ongelukkig maken. Hoe ga jij om met issues waarmee je te maken hebt?

Het Apostolisch Genootschap en stichting ReR Purmerend bieden een veilige plek waar je thuis kunt komen bij elkaar, bij het leven en bij jezelf. Samen willen we werken aan een meer menswaardige, liefdevolle wereld.

De viering is vrij toegankelijk. Iedereen is van harte uitgenodigd om te komen en deel te nemen. De dienst kan ook online gevolgd worden via YouTube. Er kan live gekeken worden, maar je kunt de viering ook terugkijken.

 

Registratie is verlopen.

Waar en wanneer?

Dag
zondag 10 oktober 2021
Tijd
10:00 - 11:00 uur
Locatie
Zonnelaan 22 in Purmerend