Terug naar activiteitenoverzicht
9 oktober 2022

Jongerendienst

Amersfoort

Met een geurend kopje thee in je hand lees je de vraag voor, die je voor de lol uit het potje op de statafel hebt gepakt. De dienst begint namelijk over tien minuten of zo, dus benieuwd of er voor de tussentijd een leuk gespreksonderwerp bij zit. ‘Maakt het uit welke kleding je aan hebt?’ Een andere jongere aan je tafel moet lachen: “Blij dat we niet meer in pak naar de dienst moeten in ieder geval.” En ja hoor, het gesprek gaat al snel over favoriete kleding en uiterlijk. 

Deze zondag kan je weer eens lekker met anderen praten over vragen—met een beetje diepgang als je dat wilt! En natuurlijk is er een dienst, niet al te lang, waarin je geïnspireerd wordt om na te denken. Als je wilt weten wat Nanda Ziere, Marten van der Wal, en Eveline, Julius en Eline te zeggen hebben over zelfvertrouwen, kom dan naar Amersfoort. Al is het alleen maar om tijdens de lunch (met soep, salades en sandwiches) de photobooth in te duiken of bij te praten met mensen die je misschien al bijna een jaar niet gezien hebt :) 

Zondag 9 oktober , in de Prodentfabriek in Amersfoort, welkom vanaf 10.30 uur 

Misschien heb je de sound van onze welbekende band gemist, of om lekker schouder aan schouder in de zaal te zitten, of puur de inhoud van de apostolische gesprekken—maar zorg dat je erbij bent! 

Aanmelden kan hier, zodat we een lunch voor je kunnen regelen!

Zet hem meteen in je calendar: ūüďÖ (<< klik)

Meer activiteiten voor jongeren?

Waar en wanneer?

Datum
zondag 9 oktober 2022
Tijd
10:30 - 13:30 uur
Locatie
Prodentfabriek, Oude Fabriekstraat 20, 3812 NR Amersfoort