Terug naar activiteitenoverzicht
16 oktober 2022

Lezing Boudewijn Betzema - Over troost

Arnhem

Over troost is een interactieve lezing van Boudewijn Betzema met ruimte voor vragen uit het publiek. Hij vertelt speels over zijn werk als Troostdichter en zal tussendoor gedichten voordragen uit eigen werk.

Sopraan José Kabel zingt een aantal fijnzinnige liedjes. Organist/pianist Ricardo Kabel draagt met aandacht voor detail bij aan de verhalen en gedichten van Boudewijn. De muzikale omlijsting zorgt ervoor dat verdriet en vertroosting samensmelten tot een ontroerend geheel.

Inloop vanaf 10.30 uur. Toegang is gratis, een vrijwillige bijdrage is welkom. Let op: er is geen kinderopvang aanwezig.

Aanmelden

Stuur een mailtje naar vanweertedwin@gmail.com om je aan te melden.

Achtergrondinformatie

Troostdichter Boudewijn Betzema luistert en geeft pure aandacht aan ieder die daaraan behoefte heeft. Dankzij Stichting Troosthuisje doet Boudewijn dit werk belangeloos. Zijn gedichten worden gewaardeerd door hun toegankelijkheid en eenvoud. Boudewijn heeft drie dichtbundels op zijn naam staan. Hij was van 2015 tot mei 2017 provinciedichter van Overijssel. Zijn troostgedichten verbinden het sociale met de kunsten. In 2018 werd hij genomineerd voor de Nederlandse Compassieprijs.

Lees meer op Troosthuisje.nl »

 

Waar en wanneer?

Datum
zondag 16 oktober 2022
Tijd
11:00 - 12:00 uur
Locatie
Apostolisch Genootschap - Winschotenstraat 46, Arnhem
Contactpersoon
Aanmelden via vanweertedwin@gmail.com