Vanwege een veiligheidsupdate moet je wellicht je wachtwoord wijzigen als je wilt inloggen op onze website. Dank voor je begrip!

Terug naar activiteitenoverzicht
21 september 2022

Lezing Mostafa Hilali ‘Vrede is meer dan de afwezigheid van oorlog!’

Hengelo

In het kader van de Vredesweek heeft het Apostolisch Genootschap in Hengelo Mostafa Hilali (1973) uitgenodigd om een college te geven met als onderwerp 'Vrede is meer dan de afwezigheid van oorlog!'

Mostafa Hilali is luitenant-kolonel bij de Landmacht en heeft in Bosnië, Irak, Afghanistan en Oekraïne gediend. Hij studeerde aan de Koninklijke Militaire Academie.

Tijdens dit college gaat hij op interactieve wijze met het publiek in gesprek over dit boeiende en ook zeer belangrijke onderwerp. Bij vrede denken we al snel aan de afwezigheid van ruzie, strijd of oorlogssituaties. Maar wat betekent vrede voor ons persoonlijk?

Heeft u interesse? Kom dan op 21 september naar het college. Het is kosteloos bij te wonen. Inloop is om 19.00 uur, we beginnen stipt om 19.30 uur.

Reserveren

Het aantal plaatsen is beperkt, meld je daarom zo snel mogelijk aan om je te verzekeren van een plekje. Ben je niet aangemeld, dan kan het zijn dat er geen plaats is in de zaal. Ook pers is van harte welkom. Bij vragen over of problemen met aanmelden, neem contact op met mdegraaff@apgen.nl.

Aanmelden

(Twickel) Lezing vredesweek

Waar en wanneer?

Datum
woensdag 21 september 2022
Tijd
19:30 - 21:30 uur
Locatie
Apostolisch Genootschap - Dennebosweg 94, Hengelo
Contactpersoon
Miriam de Graaff via mdegraaff@apgen.nl