Vanwege een veiligheidsupdate moet je wellicht je wachtwoord wijzigen als je wilt inloggen op onze website. Dank voor je begrip!

Terug naar activiteitenoverzicht
16 april 2023

Benefietconcert voor Oekraïne

Heerenveen

Op zondag 16 april is er een benefietconcert voor de slachtoffers van de oorlog in Oekraïne in het gebouw van gemeenschap Heerenveen aan de Piet van der Hemstraat 2. Je wordt ontvangen met koffie en wat lekkers.

Het concert wordt verzorgd door het Noord Nederlands Jagerskoor Prins-Hendrik. Hun repertoire bestaat uit klassieke werken van bekende componisten, werken van de dirigent Feike van Tuinen en religieuze muziek. Verder brengen Natalya en Victoria uit Oekraïne enkele liederen ten gehore en verlenen organiste / pianiste Jannie Oostingh en harpiste Marije Vijselaar hun medewerking.

De toegang is gratis. Maar we rekenen op gulle giften voor Hulp aan Oekraïne. Inloop is vanaf 14.30 uur. Het concert begint om 15.00 uur.

Reserveren is noodzakelijk. Dit kan via het contactformulier van de website van het Jagerskoor. Klik op onderstaande knop om naar de website te gaan:

Waar en wanneer?

Datum
zondag 16 april 2023
Tijd
14:30 uur
Locatie
Piet van der Hemstraat 2, Heerenveen
Contactpersoon
Jan Oostingh, jroostingh1953@gmail.com