Terug naar activiteitenoverzicht
30 april 2023

Generatieontmoeting

Loenen

Wat is nou precies vrede? Hoe ziet vrijheid eruit? En hoe kan je nou zelf bijdragen aan vrede op deze wereld? Het is iets waar we als apostolischen veel waarde aan hechten, maar misschien vullen we het allemaal wel niet iets anders in.

Op 30 april organiseren we een bijzondere ontmoeting met zoveel mogelijk generaties rondom vrede. We willen elkaar inspireren om hierover van anderen te leren: anderen die (veel) jonger of juist ouder zijn dan jij. Samen met alle generaties delen wat vrede en vrijheid voor jou is. We doen dat op de bijzondere plek van het Nationaal Ereveld Loenen, vanaf 11.00 uur.

Programma

De samenkomst begint met een dienst, waarin Nanda Ziere en Marten van der Wal hun gedachtes en ervaringen rondom het thema delen. Er zijn ook momenten waarop je met anderen in gesprek gaat en misschien wel iets leert over een andere generatie. Aansluitend op de ontmoeting is er een verzorgde lunch, en tot slot kan je een begeleide rondleiding volgen over het prachtige terrein van het Ereveld in Loenen.

De inhoud van de samenkomst is aansprekend voor iedereen vanaf een jaar of 10. Voor lunch wordt gezorgd, dus vergeet je niet aan te melden!

Aanmelden

Hoe leuk is het als mensen van misschien wel drie, vier of vijf verschillende generaties bij deze dienst aanwezig zijn? Denk aan de gesprekken die je kan voeren met mensen die in een totaal andere tijd zijn geboren en opgegroeid... Neem daarom iemand van een andere generatie mee als je van plan bent naar Loenen te komen - je ouders, grootouders, kinderen of kleinkinderen!

Ga naar aanmelden

Waar en wanneer?

Datum
zondag 30 april 2023
Tijd
11:00 - 14:00 uur
Locatie
Nationaal Ereveld Loenen, Groenendaalseweg 64, 7371 EZ Loenen