Terug naar activiteitenoverzicht
2 juli 2023

Kunstfestival Smile

Zaandam

Op zondagmiddag 2 juli vanaf 14.00 uur is er in het Apostolisch Genootschap de Zaan (locatie Zaandam) het Kunstfestival Smile.

Het doel van dit evenement is kinderen inspireren hun talent verder te ontwikkelen. Daarnaast kunnen kinderen en ouders waar dan ook even loskomen van het conflict in Oekraïne.

Smile is een evenement voor kinderen van 5 tot 21 jaar oud. Kinderen laten verschillende kunstvormen zien, zoals zang, schilderen en tekenen, fotografie, dans, acteren en bespelen diverse instrumenten (piano, viool, fluit, klarinet, harp, accordeon en gitaar). De kinderen konden zich online opgeven, waarna juryleden een keuze maakten uit de ingezonden stukken. Tijdens deze zondagmiddag laten de kinderen het resultaat zien en horen. De Russische zangeres Viktoria Pankratova nam het initiatief voor het Kunstfestival Smile, samen met collega-muzikanten, artiesten en acteurs. Als Apostolisch Genootschap hebben we ons verbonden aan dit initiatief. We nodigen jou van harte uit hierbij te zijn!

Je bent welkom om fysiek bij dit concert te zijn, maar je kunt ook online meegenieten via de link onderaan deze tekst.

Toegang is gratis. Een vrijwillige donatie voor kinderen die gevlucht zijn en zich in Nederland verder willen ontwikkelen is welkom!

Het concert begint om 14.00 uur. Er is een pauze met gratis koffie / thee en wat lekkers. Tijdens de pauze kun je ook een expositie met de werkstukken van de kinderen bekijken.

Online meekijken?

Dat kan via deze link: https://youtube.com/live/Or3cDUUpfVA

Waar en wanneer?

Datum
zondag 2 juli 2023
Tijd
14:00 - 15:30 uur
Locatie
Apostolisch Genootschap - Oostzijde 82, Zaandam