Terug naar activiteitenoverzicht
1 juni 2023

Lezing van Tischa Neve

Harderwijk

Graag aanmelden voor de lezing! Zie onderaan deze pagina.

Inspiratie voor leuker en makkelijk opvoeden
Tischa Neve houdt op donderdagavond 1 juni (inloop vanaf 19.30 uur) in het gebouw van gemeenschap Harderwijk een lezing. Ze neemt je mee in haar visie op opvoeden en omgaan met kinderen: vanuit verbinding, contact en samenwerking en niet vanuit macht en onmacht. Van meewerken en luisteren, liefdevolle begrenzingen tot omgaan met emoties. De avond is gericht op ouders en verzorgers van kinderen in de leeftijd van 1 tot 11 jaar. Aansluitend kunnen bezoekers elkaar ontmoeten onder het genot van een drankje.
De lezing is gratis toegankelijk. Een bijdrage voor de Stichting Wereldwijd voor Kinderen wordt op prijs gesteld, en kan ter plekke gedaan worden.

Wie is Tischa Neve?
Tischa is onder andere bekend van het opvoed-TV-programma ‘Schatjes’ en haar boeken over opvoeden. Ze is kinderpsycholoog en opvoedkundige, en geeft vele masterclasses, webinars en coaching voor ouders en professionals. Meer info over haar vind je op haar website: opvoedcursussen.nl.

 

Dit event is onderdeel van een drieluik van events: een lezing, een workshop en een themaontmoeting die allemaal in het teken staan van waarde(n)vol opvoeden. Meer info over het drieluik vind je hier: apgen.nl/opvoeden

 

Aanmelden kan hier:

Waar en wanneer?

Datum
donderdag 1 juni 2023
Tijd
20:00 uur
Locatie
Apostolisch Genootschap, Veldkamp 76, 3843 BJ, Harderwijk
Contactpersoon
Magrietha Tomassen-Van der Wal, mtomassen@apgen.nl