Terug naar activiteitenoverzicht
25 juni 2023

Themaontmoeting 'Wonderlijk en Waardevol'

Harderwijk

Graag aanmelden voor de themaontmoeting! Zie onderaan deze pagina.

Waardevol wonder, dat ben jij!
Ouders zijn vaak zoekende; waarde(n)vol opvoeden, hoe doe je dat nou? En zeker in combinatie met part-time werken, tussen het luiers verschonen door. Wat geef je je kind mee? Het is meer dan ‘dankjewel zeggen’ en een beleefd mens worden. Je wilt ze meegeven dat ze geliefd zijn, dat ze ertoe doen. Hoe geef je dat mee? En ook: waarom wil ik dat meegeven? Vanwaaruit doe ik dat?
Op zondag 25 juni vindt er een themaontmoeting plaats in het gebouw van gemeenschap Harderwijk. Het heeft de vorm van een eredienst, maar staat volledig in het teken van opvoeden, en bovenstaande vragen. Aansluitend is er koffie en wat lekkers!

Dit event is onderdeel van een drieluik van events: een lezing, een workshop en een themaontmoeting die allemaal in het teken staan van waarde(n)vol opvoeden. Meer info over het drieluik vind je hier: apgen.nl/opvoeden.

Digitaal meekijken
Is Harderwijk te ver weg, of kan je er om andere redenen niet fysiek bij zijn? Dan kan je gelukkig via Zoom meekijken. Gebruik daarvoor deze link: https://us06web.zoom.us/j/88292312218?pwd=VWlJSklyNC9iNWhsYmZyTVBkL2MrUT09. Alleen koffiezetten na afloop moet je zelf doen!

 

Aanmelden kan hier:

Waar en wanneer?

Datum
zondag 25 juni 2023
Tijd
10:00 - 11:30 uur
Locatie
Apostolisch Genootschap, Veldkamp 76, 3843 BJ, Harderwijk
Contactpersoon
Magrietha Tomassen-van der Wal, mtomassen@apgen.nl