Vanwege een veiligheidsupdate moet je wellicht je wachtwoord wijzigen als je wilt inloggen op onze website. Dank voor je begrip!

Terug naar activiteitenoverzicht
14 mei 2023

4-days - Verwachting: het ontstaan van een nieuwe cultuur

Heerlen

Waar komen de feesten, van Kerst tot en met Pinksteren vandaan? Wat is hun onderlinge samenhang? En hoe verhouden ze zich tot religieus-humanisme? Frits van Yperen vertelt erover.

frits van yperen.pngFrits van Yperen vervult verschillende functies in het Apostolisch Genootschap en doet daar onder meer brononderzoek. Hij studeerde Gnostiek en Hermetica aan de Hogeschool Geesteswetenschappen Utrecht en heeft zich uitvoerig verdiept in oude culturen. Hij is nauw betrokken bij seminars van het Apostolisch Genootschap over religieus-humanisme en maakt deel uit van Quo Vadis, een gespreksgroep van filosofie-liefhebbers.

Over 4-Days

4-Days organiseert ontmoetingen tussen mensen die het mooiste uit zichzelf willen halen en hiervoor inspiratie zoeken. We nodigen ervaren sprekers uit die boeiend vertellen, inspireren en raken. Iedere bijeenkomst heeft een aansprekend thema over praktische levensvragen, ondersteund door beeld, zang en (live) muziek.

Meer over 4-Days »

 

 

Waar en wanneer?

Datum
zondag 14 mei 2023
Tijd
11:30 - 13:00 uur
Locatie
Meezenbroekerweg 11a, 6415 SC, Heerlen