Terug naar activiteitenoverzicht
Tot en met 18 augustus 2024

Door de ogen van Zandstra

Baarn

Expositie van het werk van Jan Zandstra

tot en met 18 augustus 2024

Wie is er niet mee opgegroeid in het Apostolisch Genootschap? De cartoons van Jan Zandstra hielden ons jarenlang een prachtige spiegel voor. In maart overleed Jan aan een slopende spierziekte. Als blijk van grote waardering is tot en met 18 augustus een overzicht van zijn werk voor het genootschap te zien op Berg en Dal in Baarn, met meer dan 80 cartoons en kinderstrips in villa en tuin. In de expositieshop zijn verschillende Zandstra-artikelen en het boekje ‘Door de ogen van Zandstra’ te koop.

Dick Riemers schreef in het voorwoord: “Ondanks een slopende spierziekte heeft Jan zelf nog aan het boekje meegewerkt. Op 21 maart overleed hij aan de gevolgen van de ziekte. Het is heel verdrietig dat hij de opening van de expositie niet meer kon meemaken, maar gelukkig heeft hij de waardering die eraan ten grondslag ligt nog kunnen voelen. We zijn hem dankbaar voor alles wat hij ons heeft gebracht.”

Bezoekersinformatie

De expositie is tot en met 18 augustus te bezichtigen op afspraak. Wil je komen, stuur dan een e-mail naar bergendal@apgen.nl. De toegang is gratis en parkeren kan bij Berg en Dal.

Wil je met een groep komen? Neem ook dan contact op met de beheerders via bergendal@apgen.nl.

Waar en wanneer?

Datum
Tot en met 18 augustus 2024
Locatie
Villa Berg en Dal - Jacob van Lenneplaan 12, Baarn