Terug naar activiteitenoverzicht
21 november 2023

Interactieve lezing Enis Odaci

Hengelo

NB: deze lezing vervangt de lezing die Tijmen Sissing op deze datum zou houden. Wegens ziekte kan de lezing van Tijmen niet doorgaan.

Paperclip organiseert een serie interactieve lezingen met als thema: Kiemkracht. We maken kennis met diverse (religieus) humanistische levenshoudingen. We luisteren, ontdekken en stellen er vragen over. Hoe kunnen ze je helpen bij jouw persoonlijke groei? Hoe dragen zij vanuit hun humanistisch ideaal bij aan medemenselijkheid?

Enis Odaci over islamitisch humanisme
In de laatste avond van deze serie gaan we in gesprek met Enis Odaci. Hij is voorzitter van Stichting Humanislam, een denktank voor islamitisch humanisme. Samen met predikant Herman Koetsveld geeft hij vorm aan de interreligieuze dialoog. Hij is Hoofd Online bij Volzin, magazine voor religie en samenleving. En hij adviseert overheden en bedrijfsleven op het gebied van diversiteit en inclusie. Enis Odaci is een veelgevraagd schrijver en spreker over geloof en samenleving in de huidige tijd.

Paperclip
De serie lezingen wordt georganiseerd door Paperclip - een initiatief ontstaan uit het Apostolisch Genootschap. Paperclip organiseert ontmoetingen voor verdieping en levenskunst.

Waar en wanneer?

Datum
dinsdag 21 november 2023
Tijd
20:00 - 22:00 uur
Locatie
Dennenbosweg 94, Hengelo
Contactpersoon
paperclip@apgen.nl