Vanwege een veiligheidsupdate moet je wellicht je wachtwoord wijzigen als je wilt inloggen op onze website. Dank voor je begrip!

Terug naar activiteitenoverzicht
3 juli 2024

Zingesprek - Spiegeltje aan de wand

Utrecht

Wat zie je als je in de spiegel kijkt? Waar ben jij trots op? Zie je ook wat beter kan? En wie mag jou een spiegel voorhouden, behalve jijzelf?  

Ga met anderen in gesprek over dit thema, deel ervaringen en inspireer elkaar. Aanmelden is niet nodig. Loop gewoon binnen, je bent van harte welkom. Toegang is gratis inclusief een kop koffie of thee (overige drankjes voor eigen rekening). Inloop is vanaf 19.30 uur en na 21.30 is er gelegenheid om na te praten. 

Over Zingesprek in Utrecht

Zingesprek biedt geen pasklare antwoorden, maar inspiratie om zelf je antwoorden te vinden door met andere deelnemers van gedachten te wisselen. In kleine groepjes o.l.v. een gespreksleider. Hou je niet zo van praten en luister je liever? Dat mag ook!  

Zingesprek is een initiatief van het Apostolisch Genootschap om mensen met elkaar in contact te brengen en samen wijzer te worden. Er is elke maand een Zingesprek op de zomervakantie na.

Waar en wanneer?

Datum
woensdag 3 juli 2024
Tijd
20:00 - 21:30 uur
Locatie
Foyer ZIMIHC theater Wittevrouwen, Bouwstraat 55, Utrecht
Contactpersoon
Meer informatie? Neem contact op met Onno Leever: 06-54686052, oleever@apgen.nl