Terug naar activiteitenoverzicht
11 juni 2024

Inspiratieatelier

Amersfoort

Meedenken, meedoen, meebeslissen

Op dinsdagavond 11 juni is er een inspiratieatelier in Amersfoort. Een avond waar we elkaar inspireren en ideeën opdoen over participeren. Welke beleidsonderwerpen vind jij interessant om over mee te praten en beslissen? Waar krijg jij energie van? En waar wil jij je voor inzetten binnen én buiten het genootschap? Laat het ons weten en meld je aan.

Het bestuur wil de mogelijkheden van leden om invloed uit te oefenen op het beleid graag vergroten. Wil je daarover meepraten en meebeslissen? En aan welke onderwerpen denk je dan? We horen het  graag. Alle suggesties zijn waardevol. En het bestuur neemt ze mee bij het opstellen van een kader voor onderwerpen waarin leden willen participeren.

Energie en ideeën
Het Apostolisch Genootschap ontwikkelt zich naar een religieus-humanistische beweging. Dat kan niet zonder de inbreng van de leden. Daarom horen we ook graag waar jij je (samen met anderen) voor wilt inzetten om deze ontwikkeling handen en voeten te geven binnen het genootschap en ook daarbuiten. Waar krijg jij energie van? Welke talenten heb jij? Heb je een goed idee en wil je ermee aan de slag? Of zoek je een plek om je initiatief verder te ontwikkelen en wil je ondersteuning uit de landelijke organisatie? Deel je plannen en ideeën tijdens het inspiratieatelier.

Inspiratieatelier
Om te kijken welke kansen er liggen nodigen we je van harte uit voor het inspiratieatelier in het gebouw van gemeenschap Eemland, Meridiaan 39 in Amersfoort. Doe mee en deel je ideeën en ervaringen.

Waar en wanneer?

Datum
dinsdag 11 juni 2024
Tijd
19:00 - 22:00 uur
Locatie
Apostolisch Genootschap - Meridiaan 39, Amersfoort
Contactpersoon
Jan Marten de Jong, jdejong@apgen.nl

Meld je hier aan

Inspiratieatelier