Terug naar activiteitenoverzicht
11 juni 2024

Inspiratieatelier

Amersfoort

Op dinsdag 11 juni is er een inspiratieatelier in Amersfoort. Tijdens deze ontmoeting stimuleren en inspireren we elkaar om met ideeën en acties te komen en inventariseren we welke onderwerpen deelnemers interessant vinden en waaraan ze in de toekomst mee willen doen om het onderwerp daadwerkelijke handen en voeten te geven.

Het Apostolisch Genootschap ontwikkelt zich naar een religieus-humanistische beweging. Dat kan niet zonder de inbreng van de leden en sympathisanten. Het genootschap is immers van ons allemaal. Waar word jij blij van? Welke talenten heb jij? Welke wil je inzetten om samen verder te komen? Binnen het Apostolisch Genootschap of daar buiten?

Om te kijken welke kansen er liggen, organiseren we een zogenoemd inspiratieatelier. Tijdens deze ontmoeting stimuleren en inspireren we de deelnemers om met eigen ideeën en acties te komen. En we inventariseren welke beleidsonderwerpen de deelnemers interessant vinden om in de toekomst aan mee te doen. Zo zetten we een belangrijke stap om de betrokkenheid van leden en sympathisanten te vergroten en kijken we wat wel en niet werkt.

Doe je mee? Meld je dan hieronder aan.

Waar en wanneer?

Datum
dinsdag 11 juni 2024
Tijd
19:00 - 22:00 uur
Locatie
Apostolisch Genootschap - Meridiaan 39, Amersfoort
Contactpersoon
Jan Marten de Jong, jdejong@apgen.nl

Meld je hier aan

Inspiratieatelier