Terug naar activiteitenoverzicht
9 juni 2024

You Are the Answer

Alkmaar

Op zondagochtend 9 juni is er een bijzondere ontmoeting in Alkmaar met filantroop, spreker en auteur Mohanji. Na een korte introductie neemt hij je aan de hand van vragen mee op zijn reis van liefde en vrede. Hij legt helder uit hoe je een antwoord kunt zijn in een wereld die steeds meer vragen oproept. Laat je door deze ontmoeting, getiteld 'You Are the Answer', inspireren om (opnieuw) een liefdevol mens te zijn. 

Mohanji heeft het zijn levenswerk gemaakt om een harmonieuze wereld te bevorderen en het individueel bewustzijn te verhogen. Hij heeft medemenselijkheid lief en gelooft dat dit de beste 'religie' is voor mensen. Het gaat voorbij alle door de mens gemaakte barrières zoals kaste, geloof, nationaliteit en cultuur. In deze tijd, waarin iedereen veelal naar antwoorden zoekt, wil Mohanji je motiveren om vooral het antwoord te zijn, te leven en vorm te geven. Meer lezen over Mohanji doe je op zijn website.

exclamation-mark-in-a-circle_ROOD.svgLET OP: de samenkomst is grotendeels in het Engels; er zal zo goed als mogelijk voor vertaling/vertolking worden gezorgd.


Programma
9.30 uur - inloop
10.00 uur - start ontmoeting
11.30 uur - napraten met koffie/thee en iets lekkers

Praktische info
Aanmelden kan hieronder en is gratis. Een vrijwillige bijdrage aan WWvK wordt op prijs gesteld.
Er is gratis parkeergelegenheid op loopafstand, navigatieadres: Rubenslaan 2-6, 1816 MB Alkmaar

Als je vragen hebt over de bijeenkomst, mail dan naar Sita van den Nieuwendijk (saiprema2@yahoo.com) of naar Henk Witsen (henkwitsen@gmail.com).

Waar en wanneer?

Datum
zondag 9 juni 2024
Tijd
9:30 - 11:30 uur
Locatie
Apostolisch Genootschap, Picassolaan 20, Alkmaar
Contactpersoon
Sita van den Nieuwendijk (saiprema2@yahoo.com)

Meld je hier aan