Terug naar activiteitenoverzicht
9 oktober 2024

Inspiratieavond - De zin van stilte

Heemskerk

In ons drukke leven waarin alles even belangrijk lijkt te zijn, kan het een cadeautje aan jezelf zijn even de tijd te nemen om te onthaasten. Om bijvoorbeeld in een stiltemoment eens na te denken over hoe het met je gaat en daar met een milde blik naar te kijken. In zo’n een eenvoudige meditatie ontwikkel je compassie voor jezelf en voor anderen, wat weer bijdraagt aan liefde en verbondenheid.

Deze inspiratieavond gaat over de zin van stilte en wordt verzorgd door Johanna Tetteroo-Dijk (ervaren workshopbegeleider) en Toos Croese. Stilte ga je ook ervaren: de avond wordt afgesloten met een half uur meditatie die begeleid wordt met rustige muziek, een gedicht en een verhaal. Als je zin hebt kun je na afloop nog even blijven om een kwartiertje koffie/thee te drinken met elkaar.

Aanmelden

Meld je aan via hetbeginvanmorgen@apgen.nl. Er kunnen maximaal 15 personen deelnemen.

Afmelden

Heb je je aangemeld, maar ben je toch verhinderd? Geef dat dan even door, zodat iemand op de reservelijst deel kan nemen.

Kosten

Deelname is gratis. Het is wel mogelijk om een donatie te doen voor de weggeefkast die de tieners van het Apostolisch Genootschap Kennemerland maakten. Van deze kast wordt dankbaar gebruikgemaakt door buurtbewoners die een steuntje kunnen gebruiken. Je kan bijdragen door producten mee te nemen of een geldelijke donatie te doen waarmee ze producten kunnen kopen.

Waar en wanneer?

Datum
woensdag 9 oktober 2024
Tijd
20:00 - 21:15 uur
Locatie
Apostolisch Genootschap - Jean Monnetstraat 1, Heemskerk