Gemeenschap Bussum

Onze gemeenschap

Ben jij op zoek naar inspiratie? Hoe je om kunt gaan met levensvragen? En waar kun je op de kruispunten van het leven vreugde, verdriet en verlies delen?

In de gemeenschap Bussum van het Apostolisch Genootschap zoeken en vinden we samen inspiratie in onze diensten en andere bijeenkomsten. Met 315 leden - waaronder 22 kinderen en jongeren - zoeken we de dialoog met elkaar. We voelen ons verantwoordelijk voor de wereld waarin we leven en zoeken daarom ook contact met mensen met een andere levensbeschouwing en cultuur. We willen elkaar tot steun zijn op de kruispunten van het leven en denken na over hoe je je leven kunt invullen met behoud van je eigenheid. De gemeenschap Bussum is voor ons een ontmoetingsplek om geraakt te worden door het ons overstijgende.

 

 • Eredienst

  Aanvangstijd op zondag 10.00 uur.        
  Elke tweede zondag van de maand is er geen fysieke dienst; wij sluiten ons dan digitaal aan bij de landelijke overdenking.

  Tijdens samenkomsten kan er live uitgezonden worden en/of kunnen er foto- en filmopnames worden gemaakt
 • Adres

  Meulenwiekelaan 49
  1402 TC Bussum

  Route
 • Verhuur

  Wilt u deze locatie huren? Neem contact met ons op voor mogelijkheden en prijzen.

  Stuur een e-mail

Elke tweede zondag van de maand is er geen fysieke dienst; wij sluiten ons dan digitaal aan bij de landelijke overdenking.

Voorganger

 • Martijn A. Vis Voorganger

  Martijn is een enthousiaste voorganger die weet hoe belangrijk het is om in verbinding te blijven staan met vrienden, broeders, zusters en jeugd. Samen kom je immers het verst als je wilt blijven zoeken naar inspiratie en manieren om je ideaal, in liefde werken aan een menswaardige wereld, in de praktijk te brengen.

  mvis@apgen.nl