Drachten

De leden van het Apostolisch Genootschap locatie Drachten staan zonder uitzondering open voor nieuwe ideeën en werkvormen die ons helpen bij het beantwoorden van levensvragen. Wij inspireren elkaar hoe om te gaan met de dingen die op ons levenspad komen en zijn elkaar nabij op kruispunten in het leven. Belangrijk is dat we altijd respect hebben en ruimte laten voor een ieders persoonlijke overtuiging en visie. Zo proberen we elkaar groter te maken, ieder in de steeds wisselende rol van leermeester en leerling.

Onze gemeenschap is met 20 actieve leden klein. Dit is ook onze kracht! De samenkomsten kunnen daardoor interactief zijn, waarbij ieder naar wens de ruimte heeft zijn bijdrage of verdieping te leveren in de vorm van muziek, een meegebracht gedicht of een persoonlijke belevenis.

Dit doen wij:

Wij hebben een zangkoor dat wekelijks oefent. Met het zangkoor zingen we alle liederen die geschreven zijn voor de jeugd, de gemeenschappelijke liederen en de koorliederen. Elke maand drinken we gezamenlijk een kopje koffie met wat lekkers.

Vierwekelijks bereiden we samen met gemeenschap Heerenveen de eredienst van zondag voor. Ook leveren wij vaak een bijdrage aan- of nemen deel aan thema-avonden en activiteiten die worden geïnitieerd door de gemeenschap Heerenveen.

Wij hebben een mooi gebouw dat we graag ook open willen stellen voor activiteiten waar de samenleving mooier van wordt.

Contact

Drachten
Van Häersmasingel 30
9201KP Drachten
drachten@apgen.nl

Eredienst

Zondagmorgen 9:30

Verhuur

Vraag naar de mogelijkheden via drachten@apgen.nl.