Hilversum

In mediastad Hilversum is al meer dan 100 jaar een gemeenschap van het Apostolisch Genootschap. Momenteel telt de gemeenschap ruim 400 leden. Van jong tot oud en met een goede doorsnee van de Hilversumse samenleving en omgeving. Het gebouw waar we elkaar ontmoeten ligt in Hilversum-Noord. Naast de wekelijkse eredienst op zondag, waarin we ons bezinnen op levensvragen, zijn er activiteiten als jeugdwerk, zang- en themasamenkomsten. Elkaar ontmoeten, inspireren en nabij-zijn staan centraal, zowel intern als in de contacten met de Hilversumse samenleving. Je bent van harte welkom!

Voorganger

Ton van der Hulst

Ik ben Ton van der Hulst, 68 jaar oud en getrouwd. Ik ben samen met Tjerk Does voorganger van de mooie en levendige gemeenschap Hilversum. Vanaf 1983 heb ik in verschillende gemeenschappen de voorgangerplaats ingenomen. Het is een vertrouwensvolle plaats die ik met passie vervul!

Stuur mij een e-mail

Dit doen wij:

  • Samen met andere vrijzinnige levensbeschouwingen zoeken wij naar manieren om een positieve bijdrage te leveren aan de Hilversumse samenleving. Een voorbeeld hiervan is het Festival Van Vertrouwen op 7 oktober 2017. Zie www.festivalvanvertrouwen.nl
  • Wij doen actief mee aan Aandacht Helpt, het Interkerkelijk Diaconaal Platform dat zich inzet voor vluchtelingen in Hilversum.
  • We organiseren themaontmoetingen. Zie ook www.vindhetantwoordinjezelf.nl/agenda.
  • Van 4 op 5 mei wordt het bevrijdingsvuur uit Wageningen opgehaald en naar Hilversum gebracht, waar een herdenkings- en bevrijdingssamenkomst wordt gehouden.
  • Er is een jaarlijkse Kerstsamenzang voor iedereen die zich wil bezinnen op kerst.
  • Periodieke inzamelingsactie voor de Voedselbank.

Contact

Hilversum
La Rivièrestraat 9
1222EP Hilversum
hilversum@apgen.nl

Eredienst

Zondagmorgen 9:30

Verhuur

Vraag naar de mogelijkheden via hilversum@apgen.nl.