Hilversum

In de mediastad Hilversum is al meer dan 100 jaar een gemeenschap van het Apostolisch Genootschap. Momenteel telt de gemeenschap ruim 500 leden. Jong, minder jong, oud en minder oud. Kortom een goede doorsnee van de Hilversumse samenleving en omgeving. Het pas gerenoveerde gebouw bevindt zich in Hilversum-Noord. Naast de wekelijkse eredienst op zondag, waarin we ons bezinnen op levensvragen, zijn er tal van activiteiten zoals jeugdwerk en themasamenkomsten. Elkaar ontmoeten, inspireren en nabij-zijn staan centraal, zowel intern als in de contacten met de Hilversumse samenleving. Je bent van harte welkom!

Voorganger

Ton van der Hulst

Ik ben Ton van der Hulst, 68 jaar oud en getrouwd. Ik ben voorganger van de mooie en levendige gemeenschap Hilversum en sinds december 2013 doe ik dit samen met Victor Wildschut. Vanaf 1983 heb ik in verschillende gemeenschappen de voorgangerplaats ingenomen. Het is een vertrouwensvolle plaats die ik met passie vervul!

Stuur mij een e-mail

Dit doen wij:

  • Ten behoeve van “het Tunesië project” van Stichting Les Oiseaux Bleus (www.lesoiseauxbleus.org)  wordt er door jonge mensen vrijwilligerswerk uitgevoerd in Tunesië. Dit is een project voor meervoudig gehandicapte Tunesische kinderen.
  • Van 4 op 5 mei wordt het bevrijdingsvuur uit Wageningen opgehaald en naar Hilversum gebracht, waar een herdenkings- en bevrijdingssamenkomst wordt gehouden.
  • Jaarlijks Kerstsamenzang toegankelijk voor iedereen.
  • Periodieke inzamelingsactie voor de Voedselbank
  • Faciliteren om samenkomsten voor o.a. Eigen Kracht Centrale (http://www.eigen-kracht.nl ) mogelijk te maken.

Contact

Hilversum
La Rivièrestraat 9
1222EP Hilversum
hilversum@apgen.nl

Eredienst

Zondagmorgen 9:30

Verhuur

Vraag naar de mogelijkheden via hilversum@apgen.nl.