Gemeenschap Delft

Zingeving en geluk

Vijf generaties enthousiaste en betrokken mensen vormen in Delft de gemeenschap van het Apostolisch Genootschap. Wij werken aan een veilige omgeving waarin we samen kunnen zoeken naar antwoorden op levensvragen. Daartoe ontmoeten we elkaar in betekenisvolle en verdiepende samenkomsten die ons inspireren bij te dragen aan een mooiere wereld. We staan dan ook van harte open voor alle mensen die verlangen naar zingeving, en zoeken naar handvatten om in de samenleving gelukkig te zijn.

Dit doen wij

We zijn mensen die elkaar graag ontmoeten bij zinvolle en gezellige activiteiten. Activiteiten binnen de gemeenschap zijn bijvoorbeeld zangkoren voor verschillende leeftijden, jeugdkringen, de erediensten op zondagochtend, speciale feestdagen, et cetera. Onze betrokkenheid betreft niet alleen elkaar, maar ook de maatschappij en de wereld waarin wij leven. Zo zijn wij actief lid van het Platform voor Levensbeschouwing en Religie Delft en werken hard mee aan het bouwen van bruggen tussen de inwoners van Delft.  

Wij willen een plek zijn waar het gevoel kan ontstaan steeds weer in liefde te willen werken aan een wereld van menswaardigheid. Een plaats waar eenieder, zonder uitzondering, zich welkom voelt en het goed toeven is te midden van een woelige wereld.

 

 • Eredienst

  Er is op zondagmorgen om 10.00 uur meestal een eredienst, met uitzondering van de tweede zondag van de maand. Op die zondagen is er dan een regionale of landelijke eredienst via YouTube. U bent van harte welkom om zo'n digitale eredienst bij te wonen. Hiervoor kunt u zich aanmelden bij: Martijn Schager m.schager@apgen.nl

  Tijdens samenkomsten kan er live uitgezonden worden en/of kunnen er foto- en filmopnames worden gemaakt
 • Adres

  Van Adrichemstraat 277
  2614 BP Delft

  Route
 • Verhuur

  Wilt u deze locatie huren? Neem contact met ons op voor mogelijkheden en prijzen. In verband met de Corona maatregelen verhuren wij niet aan koren en orkesten. 

  Stuur een e-mail

Contactpersonen