Gemeenschap Delft

Gebouw_1c.jpg

Zingeving en geluk

Vijf generaties enthousiaste en betrokken mensen vormen in Delft de gemeenschap van het Apostolisch Genootschap. Wij werken aan een veilige omgeving waarin we samen kunnen zoeken naar antwoorden op levensvragen. Daartoe ontmoeten we elkaar in betekenisvolle en verdiepende samenkomsten die ons inspireren bij te dragen aan een mooiere wereld. We staan dan ook van harte open voor alle mensen die verlangen naar zingeving, en zoeken naar handvatten om in de samenleving gelukkig te zijn.

Dit doen wij

We zijn mensen die elkaar graag ontmoeten bij zinvolle en gezellige activiteiten. Activiteiten binnen de gemeenschap zijn bijvoorbeeld zangkoren voor verschillende leeftijden, jeugdkringen, de erediensten op zondagochtend, speciale feestdagen, et cetera. Onze betrokkenheid betreft niet alleen elkaar, maar ook de maatschappij en de wereld waarin wij leven. Zo zijn wij actief lid van het Platform voor Levensbeschouwing en Religie Delft en werken hard mee aan het bouwen van bruggen tussen de inwoners van Delft.  

Wij willen een plek zijn waar het gevoel kan ontstaan steeds weer in liefde te willen werken aan een wereld van menswaardigheid. Een plaats waar eenieder, zonder uitzondering, zich welkom voelt en het goed toeven is te midden van een woelige wereld.

 

12 juni 2019

Woensdagavondconcert - piano, cello en klarinet

Ook dit jaar kunnen we weer genieten van jong talent. Pianist Sander Lekkerkerk heeft weer nieuwe jonge musici gezocht en gevonden die ons willen laten genieten van prachtige, toegankelijke klassieke muziek.

Je bent van harte welkom bij dit concert, gegeven door de drie jonge solisten María Luisa Parejo Bullón (piano), Diederik Smulders (cello) en Noelia Rodriguez Moralez (klarinet). Zie flyer

Programma

 • Ludwig van Beethoven (1770-1827) - Cellosonate no. 4
 • Béla Kovács (1937) - Hommage aan Manuel de Falla
 • Paquito de Rivera (1948) - Lecuonerias
 • Claude Debussy (1862-1918) - Première Rhapsodie
 • Dimitri Shostakovich (1906-1975) - Cellosonate

De toegang is gratis; een vrijwillige bijdrage in de kosten wordt zeer gewaardeerd.

Woensdagavondconcerten

Dit concert is deel van een reeks woensdagavondconcerten waarin zeer begaafde jonge musici talentvol schitteren. Daarmee genieten we van hun prachtige muziek en stimuleren en waarderen we hen tijdens hun muzikale ontwikkeling, zodat ze zich ook thuis voelen in Nederland, soms ver weg van huis.

 • Eredienst

  Elke zondag
  Vanaf 9:30 uur

 • Adres

  Van Adrichemstraat 277
  2614 BP Delft

  Route
 • Verhuur

  Wilt u deze locatie huren? Neem contact met ons op voor mogelijkheden en prijzen.

  Stuur een e-mail

Te doen in de gemeenschap Delft

Meer activiteiten

Contactpersonen