Gemeenschap IJmuiden

Een warme en betrokken gemeenschap

Het Apostolisch Genootschap in IJmuiden is een vitale en warme gemeenschap. Onze 85 leden,  voelen zich verantwoordelijk voor elkaar en voor de samenleving. In onze diensten en andere bijeenkomsten vinden we inspiratie en denken we na over hoe we invulling willen geven aan ons leven. Daarbij is muziek en zang heel belangrijk. Wij steunen elkaar bij het vinden van onze eigen weg, bij verdriet en verlies en ook bij de goede en mooie momenten in het leven. We stellen ons gebouw graag open voor activiteiten waar de samenleving mooier van wordt en zoeken de dialoog met mensen van verschillende levensbeschouwingen en culturen. We vinden het belangrijk om het leven te vieren!

Coronamaatregelen

In tijden van het coronavirus zijn onze ontmoetingen  op afspraak bij te wonen. Boek uw bezoek via https://ijmuidenapgen.boekeenbezoek.nl.

Zoek je verbinding en wil je een betekenisvol gesprek? Wil je een online dienst bijwonen? Bel naar 035-5488777 of stuur een e-mail naar info@apgen.nl.

 • Eredienst

  Elke zondag vanaf 10.00 uur. 

 • Adres

  Doorneberglaan 29
  1974 ND IJmuiden

  Route
 • Verhuur

  Wilt u deze locatie huren? Neem contact met ons op voor mogelijkheden en prijzen.

  Stuur een e-mail

Het voorjaar is weer aangebroken. Dat geeft ons nieuwe energie om er voor elkaar te zijn! 

 • R.Geersema Voorganger

  Wij geloven dat alle leven uit één oorsprong voortkomt en dat elk mens gelijkwaardig is. Vanuit dit geloof wil ik in de ontmoeting met de ander blijven zoeken naar wat ons verbindt. Als voorganger wil ik een bruggenbouwer zijn, een vriend die je in alle omstandigheden nabij is en inhoud geven aan ons ideaal: in liefde werken aan een menswaardige wereld.

  rgeersema@apgen.nl