Jongeren

Samen met jongeren organiseren we inspirerende events over compassie, levenskunst en zorg voor elkaar en de aarde. Met prikkelende sprekers, voor doeners en voor denkers, voor iedereen van 15 tot 30 jaar. We zien je graag bij onze events!

Waar ga jij naartoe?

Houd deze pagina en onze socials in de gaten. De komende tijd voegen we nog veel meer events toe.

Y podcast

De Y podcast is een initiatief voor en door jongeren. Tijdens onze gesprekken gaan we in op maatschappelijke vraagstukken, filosofische stellingen en eigenlijk van alles wat. Lachen, gieren, brullen hoort daar natuurlijk ook bij. En daar zal geen gebrek aan zijn. De Y podcast, where we ponder the question "Y?"

spotify.svgBeluister via Spotify »

apple-podcasts.svgBeluister via Apple Podcasts »

proeverij

Proeverij

Op zondag 12 juni 2022 zochten apostolische jongeren met elkaar naar nieuwe vormen en nieuwe plekken voor een eigentijds jongerenprogramma.

Het was een topdag! Er waren allerlei eventsoorten en andere concepten om te testen. Singer-songwriter Maaike Ouboter zong de sterren van de hemel. Thijs Launspach - schrijver van de bestseller Fokking druk - hield een TED Talk over prestatiedruk. Je kon meedoen aan een uitgebreide quiz en de hele dag was in een 'culinair festivaljasje' gestoken.

De komende tijd delen we de resultaten en wat we ermee gaan doen. Dus hou deze pagina en onze socials in de gaten.

Houd mij op de hoogte via de nieuwsbrief

Contact

Heb je zelf een idee voor een event of project? Of heb je een andere vraag? Vul het formuliertje hieronder in en iemand van het jongerenteam antwoordt je snel.

Reactie op info voor stakeholders JongCon22

We mailen je alleen over ons jongerenprogramma (bijvoorbeeld over nieuwe events). Je kunt je elk moment weer uitschrijven. Meer weten? Lees ons privacystatement.

Jongerenteam

Hi, wij zijn het jongerenteam! We bouwen samen met jullie aan een eigentijds en relevant jongerenprogramma.

Antoine Buschmann
Antoine
Babette Vader
Babette
Sietske Termeulen
Sietske
Thijs Veltman
Thijs
 
Youngworks-onderzoek
Lees meer over het
Youngworks-onderzoek »

Het jongeren­team komt op voor de wensen en belangen van jongeren (focusgroep 18 tot 25 jaar) die op zoek zijn naar inspiratie en zingeving. We werken daarbij steeds vanuit een lange­termijnstrategie. Deze strategie testen we voortdurend bij een panel van jongeren. Zo toetsen we of we de goede dingen doen. Regelmatig leggen we vragen en ideeën voor aan jongerenadviesbureau Youngworks.

Door diverse ontwikkelingen - zoals de uitkomsten van het Youngworks-onderzoek en corona - zoeken we nieuwe wegen. En geven we jongeren nadrukkelijk ruimte om het ApGen verder mee te ontwikkelen. We maken nog meer ruimte dan eerder voor co-creatie.

Op de hoogte

Volg ons op Instagram, blijf op de hoogte van events via onze whatsappgroep of abonneer je op onze nieuwsbrief voor jongeren. Welkom bij de club!