Pride 2023 Apostolisch Genootschap

logo-apgen-pride.jpg

Utrecht Pride 2023

Op zaterdag 3 juni zal het Apostolisch Genootschap met veel trots voor de 4e keer deelnemen aan de Utrecht Pride, die dit jaar zijn jubileum viert. We willen laten zien dat geloof en jezelf mogen zijn prima samengaan. Dat voor ons iedereen gelijkwaardig is, van welke geaardheid, kleur of afkomst ook.

2302-NL.jpg

Vaar jij mee?

Lijkt het je leuk om mee te varen? Misschien wel samen met een vriend of vriendin? Geef dan je naam, leeftijd, gemeenschap en de naam van degene die je mee wil nemen door. De boot van het Apostolisch Genootschap heeft plek voor 70 mensen. Wie weet sta jij op zaterdag 3 juni samen met 69 anderen aan dek!

De boot is vol en aanmelden is voor dit jaar helaas niet meer mogelijk. Je kunt ons en de andere boten natuurlijk wel vanaf de kade aanmoedigen.

De route die we varen vind je op www.utrechtcanalpride.nl.

Bekijk hier de aftermovie van 2022 om een indruk te krijgen.

Liefde en gelijkwaardigheid

Bij zo’n 65 gebouwen van het genootschap in de 1e week van augustus de Progress-vlag gehesen worden. Als uiting van liefde en gelijkwaardigheid. Daarnaast zal op zondag 6 augustus het thema gelijkwaardigheid in al onze 65 gebouwen centraal staan in de weekbrief / wekelijkse inspiratie.

Bekijk hier eerdere foto's van het Apostolisch Genootschap bij de Utrecht Pride.