Pride 2022 Apostolisch Genootschap

logo-apgen-pride.jpg

Utrecht Pride

Na 2 jaar afwezigheid door corona nemen we op 4 juni met veel trots voor de 3e keer deel aan de Utrecht Pride. We willen laten zien dat geloof en jezelf mogen zijn prima samengaan. Dat voor ons iedereen gelijkwaardig is, van welke geaardheid, kleur of afkomst ook.

De boot van het Apostolisch Genootschap heeft plek voor 70 mensen. Lijkt het je leuk om mee te varen? Misschien wel samen met een vriend of vriendin? Geef dan je naam, leeftijd, gemeenschap en de naam van degene die je mee wil nemen door. Wie weet sta jij op 4 juni samen met 69 anderen aan dek!

Meld je aan en vaar mee!

 


Deelname is gratis en specifiek voor leden/sympathisanten van het Apostolisch Genootschap. En of je nu bi, pan, hetero, trans, cis, sapio, homo of wat dan ook bent, je bent welkom!

De route die we varen vind je op www.utrechtcanalpride.nl.

Bekijk hier de after movie van 2019 om een indruk te krijgen.

Amsterdam Pride

Op zondag 7 augustus houden we een Pride-eredienst in Amsterdam-Watergraafsmeer. Deze pride-eredienst kun je live bijwonen of via een livestream.

Liefde en gelijkwaardigheid

Ook zal bij zo’n 65 gebouwen van het genootschap de Progress-vlag gehesen worden. Als uiting van liefde en gelijkwaardigheid.

Bekijk hier eerdere foto's van het Apostolisch Genootschap bij de Utrecht Pride.