Terug naar activiteitenoverzicht
3 oktober 2023

Inspiratieatelier District Almelo

Enschede

Inspiratie, talent en ontwikkeling. Dit is allemaal van toepassing op jou, zeker weten. Waar word jij blij van? Welke talenten heb jij? Welke wil je inzetten om samen verder te komen? Binnen het Apostolisch Genootschap of daarbuiten? Om elkaar te inspireren en om te kijken waar we elkaar kunnen vinden, organiseren wij op dinsdagavond 3 oktober een inspiratieatelier. Doe je mee? Meld je dan aan.

Waarom dit atelier?

Ook in het district Almelo willen we graag talenten uit de verf laten komen. Door groepjes te maken van liefhebbers op een bepaald (vak) gebied. We komen uit een tijd dat we aangewezen of gevraagd werden. Wij willen graag een cultuur ontwikkelen waarin iemand zelf mag verzoeken om een bepaalde rol te vervullen. Dan kunnen we meteen oefenen hoe we op een verbindende manier met elkaar kunnen samenwerken en leren elkaar opbouwende feedback te geven.

We kijken welke talenten er zijn, hoe we die samen verder kunnen ontwikkelen en waar de energie zit om met elkaar aan de slag te gaan. Vanuit de behoefte om te groeien. Het is een gezamenlijke zoektocht … die ook nog leuk is.

Om hiermee aan de slag te gaan, organiseren wij een inspiratieatelier voor iedereen die het leuk vindt om hieraan mee te doen (in het district Almelo en daarbuiten).

Aanmelden

Lijkt het je leuk mee te doen? Meld je dan aan. Het liefst zo snel mogelijk. We weten dan op hoeveel mensen we kunnen rekenen.

(Almelo) Inspiratieateliers

Heb je nog vragen?

Als je nog vragen hebt kun je contact opnemen met

Marieke van Driel – Buist 
mvdriel@apgen.nl 

Jan Marten de Jong 
jdejong@apgen.nl
06-41488330

Waar en wanneer?

Datum
dinsdag 3 oktober 2023
Tijd
19:30 - 22:00 uur
Locatie
Burgemeester Van de veenlaan 18, Enschede