Gemeenschap Amstelveen

Het leven vieren

Het Apostolisch Genootschap in Amstelveen is een gemeenschap bestaande uit 140 leden - van jong tot oud. De wekelijkse dienst inspireert de leden in hun godsbeleving en hun mens-zijn van alledag. Om de wereld steeds menswaardiger te maken. Ieder naar eigen vermogen en talenten.

Wij steunen elkaar bij het vinden van onze eigen weg en op de kruispunten van het leven. En we vinden het belangrijk om het leven samen te vieren! Wij zoeken de dialoog met mensen van verschillende levensbeschouwing en cultuur. Zo stellen wij ons gebouw graag open voor activiteiten waar de samenleving mooier van wordt.

Het gebouw staat in de wijk Elsrijk Klik hier voor informatie over Stadsdorp Elsrijk .

 • Eredienst

  Elke zondag
  Vanaf 09:30 uur

   

 • Adres

  Graaf Aelbrechtlaan 140
  1181 SZ Amstelveen

  Route
 • Verhuur

  De diverse ruimtes van deze locatie zijn structureel verhuurd aan de Stichting Stadsdorp Elsrijk voor volledig, dan wel medegebruik. Het is daarom in principe niet mogelijk ruimte te huren. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Carel Brugman, tel. nr. (06) 52 01 79 38 e-mail adres carelbrugman.cf@gmail.com

 • Ron Weeda voorganger

  Ieder vult het lidmaatschap in op eigen manier in de eigen leefomgeving. Binnen de Amstelveense gemeente is van alles te doen zoals zang en muziek, jeugdwerk, ziekenbezoek, gespreksgroepen. De verbinding met de samenleving wordt o.a. gevonden in de deelname aan de voedselbank, de nationale dag van de dialoog en in het maken van droomdekentjes voor ernstig zieke kinderen. Op de 4 mei-herdenking en rond Pasen, Pinksteren en Kerst worden speciale samenkomsten georganiseerd. Loop op zondagmorgen gerust binnen tegen half tien. Je bent hartelijk welkom.

  ronweeda@hotmail.com