Gemeenschap Amsterdam-Slotervaart

Onze gemeenschap

We zijn een enthousiaste, eigentijdse, actieve gemeenschap, waar je welkom bent en je thuis kunt voelen. Een plek waar je mag zijn wie je bent en waar we oprechte aandacht hebben voor elkaar. Je vindt bij ons geen theologische beschouwingen, maar samenkomsten in gewone taal, verzorgd door leken. Op die manier inspireren we elkaar ons ideaal in praktijk te brengen. Dat is: de wereld een beetje liefdevoller te maken. Je bent van harte welkom!

Dit doen wij

Activiteiten

Er zijn live diensten op de eerste, derde en vierde zondag van de maand. Overige diensten zijn online te volgen via de facebookgroep Slotervaart Apostolisch Genootschap, ieder die interesse heeft kan daar lid van worden. Gebruik de knop 'stuur een email' daarvoor.

Naast de, openbare, dienst die normaal gesproken op zondagmorgen om 10.00 begint, zijn er jeugdsamenkomsten voor kinderen van zes tot eenentwintig jaar.
Ook organiseren we regelmatig openbare verdiepende ontmoetingen zoals ‘ontdekgesprekken’ voor iedereen die anderen wil ontmoeten om elkaar te inspireren. Ook worden er wandelingen en ontdekkingsreeksen georganiseerd in Amsterdam. Je bent hartelijk welkom. Actuele events zijn te vinden op deze Ontmoet! facebook pagina.

Verder wordt er veel gezongen en zijn er incidenteel concerten; op kerstavond is er een kerstwijding met muziek, teksten en beelden. Ook is er met kerst een musical door kinderen.

We werken samen met o.a. het 4-5 mei comité en met verschillende kerken in Nieuw West. 

Wij delen het gebouw met muziekschool Aslan (www.aslanmuziek.nl) zij organiseren muziek-, dans- en theater les worden gegeven, overdag en ’s avonds. Er is tijdens de openingstijden vanuit Aslan een conciërge aanwezig. Hierdoor is het in principe niet meer mogelijk (delen van) het gebouw te huren.

Contact
Ga naar contact voor het contactformulier
 
Propresenter
Mailadres voor de operators Propresenter in Amsterdam Slotervaart: bo-amsterdam-slotervaart@apgen.nl
 
 • Eredienst

  Normaal elke 1e, 3e en 4e zondag om 10.00. De eerste zondag in februari, april en juni is er gezamenlijk dienst in in Amstelveen. U bent van harte welkom.
  Ook met pinksteren 19 mei is er dienst.

   

   

   

  Tijdens samenkomsten kan er live uitgezonden worden en/of kunnen er foto- en filmopnames worden gemaakt
 • Adres

  Louis Bouwmeesterstraat 214
  1065 LE Amsterdam

  Route
 • Verhuur

  Deze locatie wordt vast verhuurd. De grote zaal kan in uitzonderlijke gevallen in overleg met alle partijen verhuurd worden. Neem daarover contact op.

  Stuur een e-mail

Te doen in de gemeenschap Amsterdam-Slotervaart

Meer activiteiten

voorgangers

 • Martin van Dijk en Renée Andrée Koornstra

  Het is een uitdaging om in deze roerige tijden met elkaar koers te houden richting een liefdevolle samenleving en je daar actief voor in te zetten. Dat we dit met elkaar trachten te doen, sterkt ons in dit ideaal. Naast onze gezinnen en fulltime jobs besteden wij dan ook graag onze uren hieraan.

  Via de onderstaande links kunt u ons een mail sturen.

  ­čôž R.A.Koornstra

  ­čôž M. van Dijk