Gemeenschap Amsterdam-Slotervaart

Amsterdam-Slotervaart.jpg

Onze gemeenschap

We zijn een enthousiaste, eigentijdse, actieve gemeenschap, waar je welkom bent en je thuis kunt voelen. Een plek waar je mag zijn wie je bent en waar we oprechte aandacht hebben voor elkaar.

Je vindt bij ons geen theologische beschouwingen, maar samenkomsten in gewone taal, verzorgd door leken. Op die manier inspireren we elkaar ons ideaal in praktijk te brengen. Dat is: de wereld een beetje liefdevoller te maken. Je bent van harte welkom!

Dit doen wij

Naast de dienst die op zondagmorgen om 9.30 begint, zijn er jeugdsamenkomsten voor kinderen van zes tot eenentwintig jaar. Ook organiseren we regelmatig ‘zingesprekken’ voor iedereen die mensen wil ontmoeten om elkaar te inspireren. Je bent hartelijk welkom. Data zijn te vinden op de facebook pagina van het apostolisch genootschap onder het kopje "events".

Verder zijn er verschillende koren actief en zijn er incidenteel concerten; op kerstavond is er een kerstwijding met muziek, teksten en beelden. Ook is er met kerst een musical door kinderen.

We werken samen met Samen een Amsterdam, met het 4-5 mei comité en met verschillende kerken in Nieuw West. 

Ook is ons gebouw te gebruiken voor (religieuze) samenkomsten van andere gezindten. Zie verhuur.

Agenda

woensdag 13 februari 20.00 uur zingesprek
Het thema is: bouwen aan zelfvertrouwen. Soms vraag je je af: ben ik wel goed genoeg? Je zelfvertrouwen is op dat moment ver te zoeken. Gelukkig is zelfvertrouwen meer dan "goed genoeg" zijn. In verbinding met andere mensen merk je dat iedereen anders is. Dat iedereen fouten maakt én talenten heeft.
Praat mee tijdens het Zingesprek. Alleen komen luisteren mag ook!
plaats: HoofdKwartier, Hoofddorpweg 25, 1059 CT Amsterdam.

 

 

 

 
 • Eredienst

  Elke zondag om  9.30. U bent van harte welkom.

   

   

   

 • Adres

  Louis  Bouwmeestestraat 214
  1065 LE Amsterdam

  Route
 • Verhuur

  Wilt u deze locatie huren? Neem contact met ons op voor mogelijkheden en prijzen.

  Stuur een e-mail

voorgangers

 • Voorgangers_Slotervaart.jpg Martin van Dijk en Renée Andrée Koornstra

  Het is een uitdaging om in deze roerige tijden met elkaar koers te houden richting een liefdevolle samenleving en je daar actief voor in te zetten. Dat we dit met elkaar trachten te doen, sterkt ons in dit ideaal. Naast onze gezinnen en fulltime jobs besteden wij dan ook graag onze uren hieraan.

  Via de ondestaande links kunt u ons een mail sturen.

  ­čôž R.A.Koornstra

  ­čôž M. van Dijk