Gemeenschap Amsterdam-Slotervaart

Onze gemeenschap

We zijn een enthousiaste, eigentijdse, actieve gemeenschap, waar je welkom bent en je thuis kunt voelen. Een plek waar je mag zijn wie je bent en waar we oprechte aandacht hebben voor elkaar.

Je vindt bij ons geen theologische beschouwingen, maar samenkomsten in gewone taal, verzorgd door leken. Op die manier inspireren we elkaar ons ideaal in praktijk te brengen. Dat is: de wereld een beetje liefdevoller te maken. Je bent van harte welkom!

Dit doen wij

Naast de dienst die normaal gesproken op zondagmorgen om 9.30 begint, zijn er jeugdsamenkomsten voor kinderen van zes tot eenentwintig jaar. Ook organiseren we regelmatig ‘zingesprekken’ voor iedereen die mensen wil ontmoeten om elkaar te inspireren. Je bent hartelijk welkom. Data zijn te vinden op de facebook pagina van het apostolisch genootschap onder het kopje "events".

Verder zijn er verschillende koren actief en zijn er incidenteel concerten; op kerstavond is er een kerstwijding met muziek, teksten en beelden. Ook is er met kerst een musical door kinderen.

We werken samen met Samen een Amsterdam, met het 4-5 mei comité en met verschillende kerken in Nieuw West. 

Per 1 februari 2020 delen wij het gebouw met muziekschool Aslan (www.aslanmuziek.nl) en zal er muziek-, dans- en theater les worden gegeven, overdag en ’s avonds. Er is tijdens de openingstijden vanuit Aslan een conciërge aanwezig. Hierdoor is het in principe niet meer mogelijk (delen van) het gebouw te huren

Agenda

Alle diensten zijn tot eind augustus online te volgen via de facebookgroep Slotervaart Apostolsch Genootschap

Contact
Ga naar contact voor het contactformulier
 
Propresenter
Gezamenlijk e-mailadres voor de operators Propresenter in Amsterdam Slotervaart :propresenterslotervaart@gmail.com
 
 • Eredienst

  Elke zondag om  9.30. U bent van harte welkom.

   

   

   

 • Adres

  Louis Bouwmeesterstraat 214
  1065 LE Amsterdam

  Route
 • Verhuur

  Wilt u deze locatie huren? Hij is voor een groot deel al vast verhuurd. Neem contact op voor mogelijkheden.

voorgangers

 • Martin van Dijk en Renée Andrée Koornstra

  Het is een uitdaging om in deze roerige tijden met elkaar koers te houden richting een liefdevolle samenleving en je daar actief voor in te zetten. Dat we dit met elkaar trachten te doen, sterkt ons in dit ideaal. Naast onze gezinnen en fulltime jobs besteden wij dan ook graag onze uren hieraan.

  Via de onderstaande links kunt u ons een mail sturen.

  📧 R.A.Koornstra

  📧 M. van Dijk