Terug naar activiteitenoverzicht
15 juni 2024

Workshop - De kunst van hoopvol leven

Amsterdam

Het zijn onzekere tijden. Soms zakt de moed je in de schoenen. Terwijl hoop houden juist nu zo belangrijk is. Hoop is geen passief optimisme, het is een actieve houding van verwachting, van iets dat schijnbaar zinloos is toch doen omdat het echt belangrijk voor je is. 


Dit is meer dan een workshop. Het is een kans om anderen te ontmoeten, geïnspireerd te raken en lichtpuntjes te vinden in het dagelijks leven. Samen gaan we op ontdekkingsreis naar hoe we optimisme en veerkracht kunnen ontwikkelen, zelfs in uitdagende tijden. We proberen onze eigen antwoorden te vinden op vragen als: Waarop hoop ik? Hoe kan ik een verschil maken?

Meld je aan en doe mee! 

Stuur een e-mail naar slotervaart@kpnmail.nl o.v.v. ‘workshop 15 juni’, vermeld met hoeveel personen je komt en eventueel je 06-nummer. Wij zorgen voor de lunch, koffie en thee.   

Deze activiteit is een initiatief van vrijwilligers van het Apostolisch Genootschap Slotervaart om elkaar te ontmoeten en te inspireren tot het vinden van eigen antwoorden op levensvragen. Ronald de Waal is bewustzijnscoach en begeleidt de activiteit.

 

Waar en wanneer?

Datum
zaterdag 15 juni 2024
Tijd
11:00 - 16:00 uur
Locatie
Space for Change, Jacob van Lennepkade 340 H, Amsterdam
Contactpersoon
Kosten: na afloop kun je een vrijwillige bijdrage doen voor de lunch en de workshop (via Tikkie of QR-code)