Gemeenschap Doetinchem-Velp

Onze gemeenschap

Wij, de enthousiaste en betrokken leden van het Apostolisch Genootschap in de omgeving van Doetinchem en Velp, willen ons leven betekenis geven en verdiepen. In erediensten, gespreksdiensten, maar ook in gezellige ontmoetingen doen wij inspiratie op die richting geeft aan ons leven.

Bij verlies en verdriet staan wij elkaar bij en zijn wij er voor elkaar. Vanuit onze hechte gemeenschap dragen we bij aan medemenselijkheid in het dagelijkse leven.

Dit doen wij

Uitgezonderd de eerste zondagen van de maand komen wij op zondagen om 9.30 uur samen in ons gebouw aan de Oranjestraat 52 in Velp;
Op de eerste zondag van de maand is onze eredienst in Arnhem in het gebouw van de gemeenschap daar aan de Winschotenstraat 46.

De tweede zondag van de maand is er een landelijke eredienst welke te volgen is via YouTube en de webradio, de link voor youtube is te vinden op de landelijke site en voor de webradio / Kerkomroep.nl kunt u afstemmemen op de Landelijke zender.

Samenwerkingen

Wij maken deel uit van de Raad van Kerken Velp-Rozendaal en vertegenwoordigen de Stichting WereldWijd voor Kinderen (WWvK).

Ons gebouw

Wij stellen ons mooie, multifunctionele gebouw graag open voor activiteiten die gericht zijn op zingeving en die bijdragen aan verbondenheid tussen mensen. Zo maakt ook de Pinkstergemeente er gebruik van en diverse koren.

 • Eredienst

  Erediensten elke zondag aanvang 09.30 uur.

  Elke 1e zondag van de maand is er Eredienst in Arnhem.

  Winschotenstraat 46  6835AT Arnhem.

   

   

   

   

  Tijdens samenkomsten kan er live uitgezonden worden en/of kunnen er foto- en filmopnames worden gemaakt
 • Adres

  Oranjestraat 52
  6881 SG Velp

  Route
 • Verhuur

  Wilt u deze locatie huren? Neem contact met ons op voor mogelijkheden en prijzen.

  Stuur een e-mail

Voorganger