Vanwege een veiligheidsupdate moet je wellicht je wachtwoord wijzigen als je wilt inloggen op onze website. Dank voor je begrip!

Gemeenschap Nijmegen

Zingeving en inspiratie

In Nijmegen vinden we het belangrijk regelmatig samen stil te staan bij zingeving. We willen elkaar inspireren tot liefdevol leven. We besteden aandacht aan ons religieus gevoel, bieden mogelijkheden tot verdieping en het bespreken van een praktische invulling van levensvragen. Wij bieden elkaar steun bij de opvoeding, het vinden van onze eigen weg en bij verdriet en verlies, én we vinden het belangrijk om het leven samen te vieren.

Religieus-humanisme

Het Apostolisch Genootschap is een plaats voor religieus-humanistische zingeving. We voelen de verbondenheid van alles wat is (natuur, mens, dier, heelal). Dat wij en alles wat is uit dezelfde sterrenstof is ontstaan (Bestaan wij uit sterrenstof?). Ons bestaan ervaren we als een mysterie. We voelen ons verantwoordelijk voor de wereld waarvan we deel uitmaken en we willen er zorgvuldig en respectvol mee omgaan.

Luisterend leren

We willen tijd vinden om stil te staan bij levensvragen. Omdat hierop geen standaardantwoorden zijn en omdat we denken dat je antwoorden in jezelf kunt vinden en omdat je samen met anderen tot andere inzichten kan komen, zoeken we elkaar op. Lees verder.....

Voel je welkom

Ben je op zoek naar zingeving, op zoek naar verdieping, op zoek naar mensen van goede wil? Voel je dan welkom op een van onze samenkomsten of uitzendingen op zondag. Klik voor de samenkomst en/of uitzending komende zondag op onderstaande button.

Samenkomst en/of uitzending komende zondag

 

 • Samenkomsten

  1e en 3e zondag
  samenkomst in ons gebouw.

  2e zondag
  online bijeenkomsten.

  4e zondag
  met elkaar in gesprek

  5e zondag
  regionale bijeenkomst

  Tijdens samenkomsten kan er live uitgezonden worden en/of kunnen er foto- en filmopnames worden gemaakt
 • Adres

  Opaalstraat 4
  6534 XP Nijmegen

  Route
 • Geestelijk verzorgers

  Wil je contact met een geestelijk verzorger? Stuur dan een e-mail naar:

  gv-nijmegen@apgen.nl

  Vragen?

  Heb je nog vragen, stuur dan een e-mail naar: 

  nijmegen@apgen.nl

  Verhuur

  Heb je interesse en wil je meer weten over de mogelijkheden en voorwaarden van huren? Stuur dan een e-mail naar:

  nijmegen@apgen.nl

   

Te doen in de gemeenschap Nijmegen

Meer activiteiten