Gemeenschap Baarn

Actief, praktisch en betrokken!

Wie nieuwsgierig is naar het Apostolisch Genootschap in Baarn, ontdekt een warme, open en vrijzinnige gemeenschap. Onze actieve en praktische betrokkenheid bij elkaar en bij de samenleving kenmerkt onze gemeenschap. Daarvoor zoeken we inspiratie tijdens diverse bijeenkomsten en activiteiten.

ER ZIJN TOT ZEKER 9 FEBRUARI GEEN DIENSTEN OF ANDERE SAMENKOMSTEN IN ONS GEBOUW. INDIEN U EEN DIENST WILT BIJWONEN OF VRAGEN HEEFT KUNT U CONTACT ZOEKEN VIA baarn@apgen.nl

De eredienst op zondagochtend en de jeugdbijeenkomsten zijn daarvan een goed voorbeeld. Er is dan tijd en ruimte om na te denken over ons leven en de wijze waarop wij een bijdrage leveren aan een menswaardiger wereld. Dit begint bij onszelf en bij de opvoeding van onze jeugd en jongeren.

Het vinden van een eigen weg in het leven is voor iedereen belangrijk. Steun bij verdriet en verlies en het delen van vreugde zijn kostbare ervaringen binnen ons gemeenschapsleven. Onze gemeenschap ervaren wij dan ook als een plek voor religieus-humanistische zingeving. Loop op een zondagmorgen gerust eens binnen (aanvang 9.30 uur). 

Aankondigingen van bijzondere erediensten en themadiensten kunt u o.a. volgen op onze facebookpagina.

 • Wij nemen actief deel aan de ‘Raad van Kerken Baarn’,
  Klik hier voor het jaarverslag van de RvK 2020.
  Daarnaast is onze voorganger deelnemer aan het pastoresconvent.
 • We stellen ruimte en faciliteiten beschikbaar voor de dagbesteding aan de stichting Voor Mekaar waarmee (jong)volwassen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking een zinvolle invulling aan hun dag geven.
 • Ook tijdens de kerstviering is iedereen die daaraan behoefte heeft, welkom.

 

 • Eredienst

  Tot in ieder geval 9 februari zijn er geen erediensten in het gebouw. De diensten worden uitgezonden via YouTube of livestream (soms via Zoom) en zijn te beluisteren via de webradio. Linken worden verstrekt daags voor de zondag.

  Voor meer informatie over maatregelen rondom het coronavirus zie onze landelijke pagina. • Adres

  Koningsweg 5
  3743 ET Baarn

  Route
 • Verhuur

  Wilt u deze locatie huren? Neem contact met ons op voor mogelijkheden en prijzen.

  Stuur een e-mail

Voorganger

 • Wil van Markus-Akkies Voorganger

  Voor mij is de gemeenschap een plek waar ik kan nadenken en geïnspireerd kan worden voor wat ik echt belangrijk vind.

  Ik wil mijn leven niet zomaar aan me voorbij laten gaan.

  Ik voel me verantwoordelijk om in liefde te werken aan een mooiere en menswaardige wereld. Uit het besef dat alles en allen uit dezelfde oorsprong zijn voortgekomen.

  wilvanmarkus@gmail.com