Gemeenschap Den Helder

Inspiratie en liefde in onze gemeenschap

Het Apostolisch Genootschap in Den Helder kenmerkt zich als een warme, betrokken en gastvrije gemeenschap. Vanuit ons religieus bewustzijn voelen wij ons medeverantwoordelijk voor elkaar en voor onze omgeving. Onze wekelijkse erediensten vormen de bron van inspiratie om in liefde te blijven werken aan een menswaardige wereld. Wij richten ons op een open dialoog met mensen uit onze omgeving ongeacht levensbeschouwing of cultuur. Ons gebouw stellen wij graag open voor activiteiten waar de samenleving een beetje mooier van wordt.

Dit doen wij

Naast de wekelijkse erediensten zijn er wekelijkse bijeenkomsten voor de jeugd en het zangkoor. Schoonmaak, catering en tuinonderhoud wordt door eigen vrijwilligers gedaan.

Al enkele jaren leveren wij een actieve bijdrage aan de 4-mei herdenking. Ook nemen wij deel aan de interreligieuze kerkdienst tijdens de Helderse Visserijdagen en aan interkerkelijke gespreksgroepen. Regelmatig worden er muziekevenementen georganiseerd in ons gebouw.

Jaarlijks is ons gebouw te bezichtigen op de Nationale Monumentendag. Wij voeren acties voor lokale doelen zoals de Voedselbank en wij leveren plaatselijk een bijdrage aan de actie NL Doet. Wij ondersteunen als gemeenschap het internationale werk van de Stichting Wereld Wijd voor Kinderen.

 • Eredienst

  Elke zondag
  Vanaf 10:00 uur

  Tijdens samenkomsten kan er live uitgezonden worden en/of kunnen er foto- en filmopnames worden gemaakt
 • Adres

  Sumatrastraat 16
  1782 CM Den Helder

  Route
 • Verhuur

  Wilt u deze locatie huren? Neem contact met ons op voor mogelijkheden en prijzen.

  Stuur een e-mail

Voorganger