Gemeenschap Heerenveen

gebouwh3.jpg

Onze gemeenschap

De gemeenschap Heerenveen wordt gevormd door ongeveer 145 leden, waarvan 45 kinderen en jongeren. Wij komen bij elkaar om elkaar te inspireren onze eigen antwoorden te vinden op levensvragen. Het leven gebeurt, het gaat erom jouw unieke weg daarin te bewandelen. Wij willen elkaar nabij zijn op kruispunten in het leven. Samen dragen, even meelopen als dat nodig is, elkaar bemoedigen en vooral het leven vieren. Jij mag er zijn, met al je talenten, twijfels en vragen, vanuit het diepe besef dat wij allemaal voortkomen uit dezelfde bron.

Nieuwsgierig? Wil jij eens ervaren hoe wij elkaar inspireren, loop op een zondagmorgen gerust eens binnen. Wij willen jou graag ontmoeten op zondagmorgen of op één van de andere door ons georganiseerde activiteiten. Op zondag begint de inloop om ca. 9:15 uur. De eredienst vangt aan om 9:30 uur.

Dit doen wij

 • In onze gemeenschap is er speciale aandacht voor jonge mensen die allerlei activiteiten ontplooien binnen diverse jeugdkringen, passend bij hun leeftijd.

 • Voor kinderen zijn er periodiek speciaal op hen afgestemde kindererediensten.

 • Muziek- en zang is voor ons belangrijk en er zijn dan ook een aantal zangkoren.

 • Drie (of vier) zondagen in de maand is er een eredienst waarbij we werken uit een weekbrief. Eenmaal per maand is er een eredienst die we samen voorbereiden. Een ieder kan dan meedenken in de voorbereiding hoe aan de eredienst vorm en inhoud te geven.

   

  Heb je vragen, wees vrij om één van onze voorgangers te mailen.

 • Eredienst

  Elke zondag
  Vanaf 9:30 uur

 • Adres

  Piet van der Hemstraat 2
  8442 JT Heerenveen

  Route
 • Verhuur

  Wilt u deze locatie huren? Neem contact met ons op voor mogelijkheden en prijzen.

  Stuur een e-mail

Te doen in de gemeenschap Heerenveen

Meer activiteiten

Voorgangers

 • Lieneke van der Wal Voorganger lienekevdwal@gmail.com
 • sjoerd.png Sjoerd IJpma Voorganger

  Binnen het Apostolisch genootschap ontmoet ik mensen die net als ik op zoek zijn naar zingeving. Mensen die antwoorden willen geven op de vragen die het leven hen stelt. Mensen die op de plaats waar het leven hen brengt de wereld een beetje mooier willen maken. Mensen die willen verbinden. Als uitgangspunt. En dat gaat met vallen, opstaan, vallen en weer opstaan. In het Apostolisch Genootschap vormen we een gemeenschap waarin we elkaar hierin inspireren en groter maken. We staan elkaar bij op kruispunten, lopen een stukje mee als het moeilijk is en bemoedigen elkaar. Ik ben dankbaar dat ik hier deel van mag zijn en in de tijd die mij is gegeven, mijn steentje mag bijdragen.

  ijpma@kpnmail.nl