Gemeenschap Gouda

Verbonden met de wereld

Wij zijn het Apostolisch Genootschap in Gouda. Een warme en hechte gemeenschap van mensen. Wij noemen onszelf religieus-humanistisch. Religieus, omdat we ons verbonden voelen met de wereld om ons heen en al wat daarin leeft. Humanistisch, omdat we ons vermogen tot liefhebben willen ontwikkelen en van elkaar willen leren. Wij staan positief in het leven en steunen en bemoedigen elkaar. Op de foto staat ons gebouw, waar wij 's zondags dienst houden en door de week voor andere activiteiten bij elkaar komen. Hier ontmoeten we elkaar, doen wij inspiratie op als er levensvragen op ons pad komen en beginnen we de week met goede voornemens.

Coronavirusmaatregelen

In verband met het coronavirus vinden onze erediensten momenteel alleen digitaal plaats.

Neem contact met ons op via gouda@apgen.nl indien u op de hoogte gehouden wilt worden van deze uitzendingen.

Dit doen wij

De leden van onze gemeenschap zijn maatschappelijk betrokken mensen. Als gemeenschap doen wij veel samen. Wij steken veel tijd in de vorming en begeleiding van onze jeugd, geven aandacht aan onze zieken en ouderen, en staan elkaar bij op de kruispunten in het leven.

We nemen als gemeenschap deel aan het Diaconaal Platform Gouda en het Burennetwerk Gouda. Daarnaast doen we mee aan acties zoals NLdoet en Wereldvoedseldag. Wij stellen ons gebouw graag open voor maatschappelijke activiteiten. Loop op zondagmorgen gerust binnen tegen half tien. Je bent van harte welkom. Wel is het, zoals hierboven vermeld, momenteel noodzakelijk je bezoek bij ons te reserveren in verband met het coronavirus.

 • Eredienst

  Elke zondag
  Vanaf 09:30 uur

 • Adres

  Willem Bontekoesingel 1
  2803 XM Gouda

  Route
 • Verhuur

  Wilt u deze locatie huren? Neem contact met ons op voor mogelijkheden en prijzen.

  Stuur een e-mail

Voorgangers