Gemeenschap Gouda

Verbonden met de wereld

Wij zijn het Apostolisch Genootschap in Gouda. Een warme en hechte gemeenschap van mensen. Wij noemen onszelf religieus-humanistisch. Religieus, omdat we ons verbonden voelen met de wereld om ons heen en al wat daarin leeft. Humanistisch, omdat we ons vermogen tot liefhebben willen ontwikkelen en van elkaar willen leren. Wij staan positief in het leven en steunen en bemoedigen elkaar. Op de foto staat ons gebouw, waar wij 's zondags dienst houden en door de week voor andere activiteiten bij elkaar komen. Hier ontmoeten we elkaar, doen wij inspiratie op als er levensvragen op ons pad komen en beginnen we de week met goede voornemens.

Dit doen wij

De leden van onze gemeenschap zijn maatschappelijk betrokken mensen. Als gemeenschap doen wij veel samen. Wij steken veel tijd in de vorming en begeleiding van onze jeugd, geven aandacht aan onze zieken en ouderen, en staan elkaar bij op de kruispunten in het leven.

We staan open voor ontmoetingen/samenwerkingen met andere religieuze of humanistische organisaties. Graag stellen wij ons gebouw open voor maatschappelijke activiteiten.

Loop op zondagmorgen tegen tien uur gerust binnen voor onze eredienst. Je bent van harte welkom. Opmerking: Momenteel wordt de 2e zondag van de maand ingevuld met een landelijke online-dienst.

 

 • Agenda

   
  januari  
  7 10:00 nieuwjaarsdienst
  14 10:00 landelijke online dienst
  21 10:00 dienst
  28 10:00 dienst
       

  februari  
  4 10:00 dienst
  11 10:00 landelijke online dienst
  18 10:00 dienst
  25 10:00 dienst
       

  maart  
  3 10:00 dienst
  10 10:00 landelijke online dienst
  17 10:00 dienst
  24   landelijke (palm)paassamenkomst
  31 10:00 paasdienst  Tijdens samenkomsten kan er live uitgezonden worden en/of kunnen er foto- en filmopnames worden gemaakt
 • Adres

  Willem Bontekoesingel 1
  2803 XM Gouda

  Route
 • Verhuur

  Wilt u deze locatie huren? Neem contact met ons op voor mogelijkheden en prijzen.

  Stuur een e-mail

Voorgangers